Bio-Qinon Q10 - Energiaa arkeen

Bio-Qinon Q10 - Energiaa arkeen

Lisävirtaa syksyn aktiviteetteihin voi tankata ubikinonista, jota myös elimistön energialaturiksi kutsutaan.

Ihmisen jokaisessa solussa on ubikinonia eli koentsyymi Q10:ntä. Ubikinoni on välttämätön aine elimistön energiatuotannossa, jota ilman solut eivät voi tuottaa energiaa kehon käyttöön. Mitä enemmän solu tarvitsee energiaa, sitä enemmän ubikinonin merkitys kasvaa.

Keho tuottaa ubikinonia itse, mutta maksassa tapahtuva tuotanto alkaa hidastumaan ikääntymisen myötä jo ennen kolmeakymmentä ikävuotta. Muut kehon omaan ubikinonin tuotantoon ja varastoihin vaikuttavat tekijät ovat yksilöllisempiä. Maksassa tapahtuvaa ubikinonituotantoa vähentää eräiden lääkeaineiden kuten esim. statiinien käyttö. Kehon omia ubikinonivarastoja voivat tyhjentää mm. säännölliset päänsärkykohtaukset ja kova fyysinen tai henkinen rasitus.

Ubikinonin puute havaitaan usein ensimmäiseksi väsymyksenä. Tällöin oman ubikinonituotannon vähenemisestä voi seurata heikkoutta tai lihaskipuja.

Alentuneita ubikinonitasoja voidaan palauttaa laadukkaalla ubikinonlisällä. Aito ja alkuperäinen Bio-Qinon® Q10 on parhaiten dokumentoitu ubikinonivalmiste. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta se on heti valmiina imeytymään elimistön käyttöön. Bio-Qinon® Q10 sisältää ubikinonia ja B2-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ubikinonikapselin nauttimisen jälkeen elimistössä käynnistyy synteesi, joka muuttaa ubikinonin imeytyvään muotoon ubikinoliksi. Synteesiin tarvitaan seleeniä. Osalla ihmisistä synteesi saattaa riittävästä seleenin saannistakin huolimatta olla heikentynyt. Tällaisissa erityistapauksissa käytetään ubikinolikapseleita.

Tutustu tästä Pharma Nordin Bio-Qinon Q10 tuotteisiin: Pharma Nord (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.