Energiaa arkeen

Energiaa arkeen

Lisävirtaa kevääseen voi tankata ubikinonista, jota myös elimistön energialaturiksi kutsutaan.

Ihmisen jokaisessa solussa on ubikinonia eli koentsyymi Q10:ntä. Ubikinoni on välttämätön aine elimistön energiantuotannossa, jota ilman solut eivät voi tuottaa energiaa kehon käyttöön. Mitä enemmän solu tarvitsee energiaa, sitä enemmän ubikinonin merkitys kasvaa.

Keho tuottaa ubikinonia itse, mutta maksassa tapahtuva tuotanto alkaa hidastumaan ikääntymisen myötä jo ennen kolmeakymmentä ikävuotta. Muut kehon omaan ubikinonin tuotantoon ja varastoihin vaikuttavat tekijät ovat yksilöllisempiä. Ubikinonin puute havaitaan usein ensimmäiseksi väsymyksenä. Tällöin oman tuotannon vähenemisestä voi seurata heikkoutta tai lihaskipuja.

Alentuneita ubikinonitasoja voidaan palauttaa laadukkaalla ubikinonlisällä. Aito ja alkuperäinen Bio-Qinon® Q10 on parhaiten dokumentoitu ubikinonivalmiste. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta se on heti valmiina imeytymään elimistön käyttöön. Bio-Qinon® Q10 sisältää ubikinonia ja B2-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vegeille sopii Q10 Green Bio-Qinon® Q10, joka on tuttua ubikinoni Bio-Qinon® Q10:ntä uuden ajan kasvisperäisen kapselikuoren suojassa.

Ubikinonikapselin nauttimisen jälkeen elimistössä käynnistyy synteesi, joka muuttaa ubikinonin imeytyvään muotoon ubikinoliksi. Synteesiin tarvitaan seleeniä. Osalla ihmisistä synteesi saattaa riittävästä seleenin saannistakin huolimatta olla heikentynyt. Tällaisissa erityistapauksissa käytetään ubikinolikapseleita. BioActive Ubiqinol on valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti.

Tutustu tästä Pharma Nordin tuotteisiin: Pharma Nord (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.