Helenan valinta on aito ja alkuperäinen Skingain - laatua sisäisesti ja ulkoisesti

Helenan valinta on aito ja alkuperäinen Skingain - laatua sisäisesti ja ulkoisesti

Tarvitsetko elektrolyyttijauhetta? Ymmärrä hyödyt ja käyttötarkoitukset Luet nyt Helenan valinta on aito ja alkuperäinen Skingain - laatua sisäisesti ja ulkoisesti 3 minuuttia Seuraava Magnesium tukemaan henkistä hyvinvointia ja laadukasta unta

Skingain original on ensimmäinen Suomeen tuotu kollageenivalmiste ja se on edelleen ainoa, joka sisältää sekä iho-, että nivelkollageenia. Valittavana on joko limesitruunan makuinen juotava vaihtoehto tai tablettiversio. Tuoteperheen lippulaiva on Skingain plus, joka sisältää iho- ja nivelkollageenin lisäksi myös rannikkomännyn kuoriuutetta Pycnogenolia. Muutoin Skingain plus on täysin sama kuin Skingain original.

Lisäksi Skingain tuoteperheeseen kuuluu ulkoisesti käytettävä Skingain serum, joka on ihoa kosteuttava, uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Miksi Helena Ahti-Hallberg käyttää myös kesällä Skingainia

Helena Ahti-Hallberg on ollut aktiivinen urheilija nuoruudestaan saakka, ja hän on luonut mittavan uran eräänä Suomen johtavista tanssin ammattilaisista. Helena on yksi Suomen tunnetuimmista tanssin ja kauneuden lähettiläistä sekä aktiivinen tanssinopettaja. Helena on käyttänyt luottotuotettaan Skingainia jo lähes 10 vuotta – ja se näkyy hänen ihollaan ja takaa joustavat nivelet tanssin pyörteisiin. Hän on erityisen tykästynyt Skingain plus versioon, johon on lisätty Pycnogenolia. Riittävä kollageenin taso on välttämätöntä kauniille iholle sekä notkeille nivelille ja siksi Helena nauttii päivittäin sekä sisäisesti Skingainia että ulkoisesti Skingain seerumia. Kesällä Helenan löytää yleensä puutarhastaan kädet mullassa istuttamassa ja hoitamassa kasvejaan. Vaikka kesällä eletäänkin rennommin, Helena pitää huolta myös terveydestään. Hän luottaa tuotteisiin, jotka ovat hänen kauneutensa ja notkeutensa salaisuus: Skingain plus ja Skingain serum - nämä tuotteet kulkevat kätevästi mukana myös kesälomareissuilla, Helena toteaa. Hän tietää, että kauniin ja terveen ihon edellytyksenä on sen tasapaino, mikä ilmenee ihollamme monella tavalla.

Hyvä maku paljastaa raaka-aineen laadun

Skingain originalin ja plussan hyvä maku selittyy sen sisältämien tunnettujen eurooppalaisten raaka-ainetoimittajien (Peptan® ja Abyss®) laadukkaista 1 ja 2 tyypin hydrolisoiduista kollageeneista. Kannattaa tarkistaa aina kollageenituotteen raaka-aineen alkuperä, koska näin varmistat tuotteen laadun. Kun maistat Skingainia, tiedät valinneesi laadukkaan ja vastuullisesti tuotetun valmisteen.

Tasapainoa parantaa sisäisen kollageenin lisäksi ulkoisesti käytettävä Skingain serum

Skingain Seerumi sisältää useita erittäin korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. Sen sisältämä Argan-hedelmän proteiini tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen. FUCOGEL® -polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta sään vaikutuksilta. RIGIN™ -peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista. Hyaluronihappo tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä sekä tuo esiin kasvojen muotoa. REPAIR COMPLEX CLR™ - fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

Yhteiskäyttö tehostaa vaikutusta

Sisäisesti nautittavat Skingainit ja Skingain Serum soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä ja niitä voidaan käyttää myös erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

Skingain tuoteperheen laadukkaat tuotteet – mikä on sinun suosikkisi?

Skingain tuoteperheeseen kuuluu neljä tuotetta: Sisäisesti nautittavat Skingain original, Skingain tablets ja Skingain plus sekä ulkoisesti käytettävä Skingain serum.

Tutustu tästä tarkemmin Skingain tuotteisiin ja valitse suosikkisi: Skingain (sinunapteekki.fi)

(Blogin on kirjoittanut Jarmo Hörkkö)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.