Ihon kauneutta ja terveyttä jokaiselle - Skingain-sarjasta!

Ihon kauneutta ja terveyttä jokaiselle - Skingain-sarjasta!

Ihon kauneutta ja terveyttä jokaiselle – Skingain-sarjasta löytyy sopiva tuote
Skingain Original – paras yhdistelmä kahta kollageenityyppiä

Skingain Original on ainoa markkinoilla oleva valmiste, mikä sisältää 1 tyypin kollageenin lisäksi myös tyypin 2 kollageenia. Tämä auttaa sekä ihoa että niveliä ylläpitämään terveyttä, ulkonäköä ja toimivuutta. Tämä patentoitu yhdistelmätuote sisältää myös hyaluronihappoa, joka parantaa ihon kosteutta ja C-vitamiinia, joka edistää ihon ja nivelten normaalia kollageenin muodostumista.

Skingainin hyvä maku selittyy sen sisältämien tunnettujen Eurooppalaisten raaka-ainetoimittajien ( Peptan® ja Abyss®) laadukkaista 1. ja 2. tyypin hydrolisoiduista kollageeneista. Kannattaa tarkistaa aina kollageenituotteen raaka-aineen alkuperä, koska näin varmistat tuotteen laadun. Kun maistat Skingainia, tiedät valinneesi laadukkaan ja vastuullisesti tuotetun valmisteen.Kauneutta sisäisesti ja ulkoisesti - Skingain plus ja Skingain serum

Skingain plus sisältää hydrolysoitua kollageenia, mikä antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin omaa tuotantoa ja sen ainesosat toimivat uuden kollageenin rakennusaineina. Pycnogenol® hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa ja hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä. Se myös suojaa ihoa UV-säteilyltä ja parantaa ihon hiusverenkiertoa.
Skingain Serum on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se tekee ihon vahvemmaksi, kiinteämmäksi ja pehmeämmäksi. Se antaa syvälle ulottuvan ja pitkäkestoisen kosteutuksen ja uudistaa ihoa. Skingain Seerumi vähentää juonteita ja tekee ihon kiinteämmäksi ja nuoremmaksi.Kollageenin vaikutus ja imeytyminen elimistössä

Hydrolysoidun kollageenin saanti lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta ja vahvistaa sidekudosta. Kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä lisää sidekudoksen tiheyttä ja verinahan säikeiden paksuutta. Lisääntynyt hyaluronihappo tehostaa ihon kosteustasapainoa.

SKINGAIN plus ­ tuplavaikutteinen kollageenin lisäys

SKINGAIN plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla:
1.   Hydrolysoitu 1. ja 2. tyypin kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa ja niiden ainesosat toimivat uuden kollageenin rakennusaineina ja elimistöön syntyy lisää kollageenia
2.     Pycnogenol® hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä.  Se lisää verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimistössä ja tehostaa ihon hiusverenkiertoa.  Tämä parantaa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin että kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

Kosteutta hyaluronihapon avulla

SKINGAIN plus sisältää hyaluronihappoa ja Pycnogenol® lisää sen tuotantoa ihossa voimistamalla hyaluronihapposynteesiä. Hyaluronihappo pystyy nyt sitomaan lisää vettä ihokudokseen ja näin lievittämään ihon kuivuutta. Jopa niillä henkilöillä, joilla on valmiiksi hyvä ihon kosteustaso, on havaittu merkittävästi parantunut ihon kosteus.

Ihon kauneutta parantaa sisäisen kollageenin lisäksi monipuolinen seerumi

Vuoden 2020 hoitotuotteeksi valittu SKINGAIN serum on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se sisältää useita erittäin korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. Sen sisältämä Argan-hedelmän proteiini tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen. FUCOGEL® -polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta sään vaikutuksilta. RIGIN™ -peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä sekä tuo esiin kasvojen muotoa. REPAIR COMPLEX CLR™ - fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

Sisäinen ja ulkoinen samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta

SKINGAIN plus ja SKINGAIN serum soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä tai erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

Skingain tuotteisiin:

https://www.sinunapteekki.fi/collections/skingain

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.