MELZEN - uusi ratkaisu nukahtamishaasteisiin

MELZEN - uusi ratkaisu nukahtamishaasteisiin

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa? Älä hikoile, et ole yksin. Suomessa nukahtamishaasteet ovat todella yleisiä. MELZENin teettämässä kyselyssä 78 % suomalaisista vastaajista kertoi kärsineen nukahtamishaasteista (n=886). Onneksi nykyään löytyy paljon apuja nukahtamiseen. Näiden haasteiden kanssa ei kannata jäädä yksin. Tarjolla on laaja valikoima eri vaihtoehtoja. Täydellisen vastineen löytäminen voi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Kokeile avuksi MELZEN-tuotteita.

MELZEN on uusi kotimainen käyttäjien rakastama ratkaisu nukahtamishaasteisiin.

Mikä on MELZEN

Onko tämä tilanne sinulle tuttu: Olet menossa nukkumaan ja sinulla on vaikeuksia nukahtaa. Pyörit sängyssä, nukahdat, heräät, nukahdat, torkut ja heräät. Aamulla olo on uupunut ja väsyttää. Nukahtaminen kesti ikuisuuden. Jos tämä kuulostaa tutulta niin ota avuksi MELZEN.

MELZEN on melatoniiniyhdistelmävalmiste, joka sisältää melatoniinin lisäksi elimistön päivittäin tarvitseman määrän B6-vitamiinia. MELZEN on kehitetty tämän päivän haasteisiin lyhentämään nukahtamisaikaa ja vähentämään aamuista väsymystä. MELZEN-valmisteen suositeltu vuorokausiannos sisältää vahvan määrän 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa tehokkaasti lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi tuotteen sisältämällä B6-vitamiinilla on tärkeä rooli uupumuksen ja aamuisen väsymyksen vähentämisessä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, mikäli on vaikeaa nousta aamulla sängystä ylös.

MELZEN on saatavana helposti nieltävänä pitkävaikutteisena tablettina (vaikutusaika n. 4–5 h) tai hyvänmakuisena purutablettina. MELZEN-tuotteet sopivat moneen eri ruokavalioon. Tuotteet ovat laktoosittomia, vegaanisia, gluteenittomia, soijattomia, hiivattomia ja sokerittomia. Yksi tabletti illassa riittää.

Uudet MELZEN-tuotteet ovat olleet avuksi jo tuhansille ja tuhansille suomalaisille. Käyttäjien kokemukset puhukoot puolestaan.

Käyttäjien kokemukset ja arvostelut

MELZEN-tuotetta käyttäneet ovat olleet erittäin tyytyväisiä tuotteen tuomiin tuloksiin. Käyttäjät kertovat omin sanoin MELZEN-kokemuksestaan:

"Nukahtaminen helpottui ja nopeutui. Suosittelen Melzeniä lämpimästi samanlaisessa elämänvaiheessa olevalle 5-kymppiselle naiselle, joka tarvitsee satunnaisesti tukea nukahtamiseen." - Mari Kosonen

"Menen illalla sänkyyn. Luen kirjaa ja nukahdan tabletin oton jälkeen. 20 min kuluttua. Elämänlaatu on parantunut" - Mira Alaluusua, 33 v.

"Ihanan makuinen, tuotteen ottaa mielellään jo maun takia. Yleensä minulla kestää jopa 1,5 h nukahtaa iltaisin, mutta Melzenin avulla nukahdin alle 30 minuutissa (minulla tytär otti aikaa nukahtamisesta)." - Mira Kainulainen

"Paras käsikauppa tuote, jota olen kokeillut tähän mennessä. Hellän tehokas melatoniinivalmiste, jonka käytöstä ei aiheudu uupumusta." - Sami Torikka

Kuten testiryhmän kommenteista on huomattavissa MELZEN on kuin apuri, jota tarvitset, kun nukahtamisen haasteet kolkuttelevat. MELZENin avulla voit saada unenpäästä taas kiinni lyhemmässä ajassa. Jos olet harkinnut MELZENin kokeilua, niin nyt on hyvä aika laittaa tuotteet ostoskoriin ja nukahtaa lyhyemmässä ajassa sekä herätä virkeämpänä uuteen aamuun!

Klikkaa tästä tuotteisiin:

Melzen Melatoniini 1,9 Mg + B6 - Pitkävaikutteinen 90 tabl.

Melzen Melatoniini Mansikanmakuinen 1,9 mg + B6 90 tabl.

*Blogissa käytetyt terveysväitteet perustuvat melatoniinin ja B6-vitamiinin hyväksyttyihin terveysväitteisiin: Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa sekä auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.