Natura Median Safran – luonnollista tukea positiiviseen mielialaan

Natura Median Safran – luonnollista tukea positiiviseen mielialaan

Famo - kotimaista käsin valmistettua kosmetiikkaa Luet nyt Natura Median Safran – luonnollista tukea positiiviseen mielialaan 2 minuuttia Seuraava MELZEN - uusi ratkaisu nukahtamishaasteisiin

Välillä voi tuntua, että oma ärsyyntymiskynnys on erityisen matalalla. Kiire ja arjen pyöritys ottavat veronsa. Tai vuodenajan vaihtuminen vetää mielen matalaksi. Nukkuakin pitäisi enemmän ja paremmin.

Oman elämän rakennuspalikoita kannattaa eritellä – luopua liiasta suorittamisesta sekä huolehtia omasta jaksamisestaan. Naisilla erityisen tärkeää oman kehon viestien kuunteleminen on silloin, kun eri ikävaiheisiin liittyvät hormonitasojen vaihtelut vaikuttavat mielialaan ja jaksamiseen. Toisaalta, on myös monia asioita, joihin ei välttämättä paljoa pysty itse vaikuttamaan. Vaikka näin olisikin, tärkeimpiä keinoja huolehtia omasta hyvinvoinnistaan on terveellinen ja monipuolinen ravinto sekä fyysinen aktiivisuus. Liikunnan on todettu olevan äärimmäisen tehokas apukeino mielen hyvinvoinnille.

Kasvikunnan tuotteet ovat terveellisen ravinnon kulmakivi. Monet tutut kasvit sisältävät lisäksi uniikkeja yhdisteitä, joista on saatu ravintolisäkäytössä lupaavia tuloksia. Yksi tällainen on sahramiuute, jota saadaan tutusta maustekasvista, mutta jonka hyödyt ulottuvat paljon keittiötä pidemmälle!

Sahrami on itse asiassa sahramikrookuksen (Crocus sativus L.) kukkaluotti, joita yksi kukka tuottaa vain kolme kappaletta. Siksi sahrami onkin maailman kallein mauste. Maailman arvostetuin ja korkealaatuisin sahrami tulee Espanjasta, josta tulee myös kotimaisen Natura Median Safran-kapseleiden sisältämä affron®-sahramiuute.

Sahramiuute voi auttaa ylläpitämään positiivista mielialaa, edistää rentoutumista sekä auttaa ylläpitämään emotionaalista tasapainoa*. On selvää, että nämä piirteet vaikuttavat lähes kaikkiin toimiin jokapäiväisessä elämässämme. affron® on maailman dokumentoiduin sahramiuute, jonka tehoon luottaa jo yli miljoona ihmistä maailmanlaajuisesti. Se valmistetaan matalalämpöisellä ja kemikaalittomalla prosessilla lähellä kasvatuspaikkaa. Prosessi vakioi raaka-aineen biomolekyylit, jolla varmistetaan se, että lopputuote sisältää aina saman pitoisuuden vaikuttavia aineita kasvierästä riippumatta.

Natura Median Safran-kapselit sisältävät vahvan päiväannoksen, 30 mg affron®-uutetta yhdessä kapselissa sekä suomalaista hampunsiemenproteiinia. Vain yksi kapseli päivässä riittää, ja sen voi ottaa haluamaansa aikaan. Kapselin voi nauttia heti aamusta, tai jos kaipaa rentoutumista iltaa kohti, sen voi ottaa tuntia ennen nukkumaanmenoa. Safran-kapselit eivät sisällä muita vaikuttavia aineita, jolloin ne on helppo ottaa osaksi päivittäistä rutiinia, vaikka käytössä olisi jo muita ravintolisiä. Tuote on valmistettu Suomessa, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia tai mitään yleisiä allergeeneja, kuten gluteenia, soijaa tai maidon osia.

* EFSA:n odotuslistalla on seuraavia maustesahramiin (Crocus sativus L.) liittyviä terveysväitteitä (M-2008-1061 2038):
- osallistuu emotionaaliseen tasapainoon
- tukee rentoutumista
- auttaa positiivisen mielialan ylläpitämisessä.

Tästä linkistä pääset tutustumaan tarkemmin tuotteeseen: Natura Media Safran 60 kaps.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.