Nauti keväästä - Bio-Pycnogenol

Nauti keväästä - Bio-Pycnogenol

Puiden puhkeaminen kukkaan on monille samalla merkki siitepölykaudesta. Tähän keväästä syksyyn kestävään kauteen voi tarvittaessa hakea helpotusta myös luonnollisin keinoin.

Siitepölystä kärsii 10-20% suomalaisista. Siihen syynä ovat pääasiassa tuulipölytteisten kasvien siitepölyt. Kevätkesällä tuntemuksia aiheuttavat lehtipuut, keskikesällä heinäkasvit ja loppukesällä pujo. Yleisimpiä ovat koivun ja heinien siitepöly. Osa tuntemuksista voi johtua myös ruoka-aineista ja kemikaaleista.

Siitepölystä johtuvat tuntemukset ovat jaksoittaisia ja loppuvat yleensä siitepölykauden päättyessä. Ensisijaisesti näitä tuntemuksia on hengitysteissä, mutta myös vesinuhaa, aivastelua, nenän kutinaa ja tukkoisuutta voi ilmetä. Silmissä voi tuntua ärsytystä, punoitusta, kutinaa, kirvelyä ja kyynelvuotoa. Kenties yllättäenkin koettu voimakas väsymys voi aiheutua siitepölykaudesta.

Pycnogenol auttaa elimistöä puolustautumaan

Epämiellyttäviä tuntemuksia voi lievittää luonnollisin keinoin. Pycnogenol on voimakas antioksidantti, joka sisältää histamiinin purkautumista hillitseviä bioflavonoideja hilliten siten myös tuntemuksia.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on hyväksynyt Pycnogenolille seuraavat terveysväittämät:

  • Ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoriuute edistää solujen suojaamista hapettumisvaurioilta.
  • Männynkuoriuute (Pycnogenol) tukee normaalia verenkiertoa

Mikä on Pycnogenol?

Pycnogenol on rannikkomännyn kuoriuutetta, joka valmistetaan Ranskan eteläosassa Atlantin rannikolla viljellystä rannikkomännystä saatavasta kaarnasta.

Yli 70 maassa ympäri maailmaa myytävää ainutlaatuisen vahvaa luonnon kasviantioksidanttia on tutkittu laajalti. Pycnogenol on eräs vahvimmista antioksidanteista. Pycnogenol on maailman tutkituimpia ravintolisiä jo yli 35 vuoden ajalta ja sen turvallisuutta on selvitetty laajoin kokein. 

Monet käyttäjistä nauttivat Bio-Pycnogenol -tabletteja ympäri vuoden, mutta tuote toimii yhtä hyvin myös lyhytaikaisena kuurina käytettynä. Bio-Pycnogenol on erinomainen ravitsemuksellinen tuki elimistölle siitepölyaikana.

EFSA ID: 2476, 2477, 3676

Tutustu tuotteeseen tästä: Pharma Nord BIO-PYCNOGENOL 90+30 tabl.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.