Kesän ravintolisät - nauti vielä kesästä!

Kesän ravintolisät - nauti vielä kesästä!

Kesällä nautiskellaan, liikutaan, palaudutaan työstressistä sekä ladataan akkuja. Erityisen tärkeää on pitää energiatasot yllä nukkumalla hyvin, jotta jaksaa hikoilla päivän aktiviteettien parissa. Kesällä myös nautiskellaan grilliherkkujen ja arjesta poikkeavien ruokien äärellä, siksi kesävatsaa kannattaa tasapainottaa hyvillä maitohappobakteereilla.

Kesällä voit tukea hyvinvointia ja terveyttä ainakin näillä ravintolisillä:

Maitohappobakteereita kesävatsan tasapainottamiseen

Superior Coating® -päällystystekniikan ansiosta Balanssin maitohappobakteerit kestävät ruuansulatuskanavan rasituksia jopa sata kertaa paremmin kuin tavalliset, suojaamattomat maitohappobakteerivalmisteet. Balanssi on hyvä valinta vatsalle – erityisesti kesällä, kun herkutellaan ja syödään normiarjesta poiketen.

Magnesiumia liikkujille ja hikoileville

Mitä enemmän liikut ja nautit nesteitä, sitä enemmän tarvitset magnesiumia, sillä sitä poistuu kehosta virtsan ja hien mukana. Magnesiumin yleinen saantisuositus on 310–420 milligrammaa (mg) päivässä. Magnesium on erityisen tärkeä energia-aineenvaihdunnallemme, mistä kertoo mm. se, että energian varastomuoto ATP on yleensä yhdistynyt kehossamme juuri magnesiumiin.

Magnesium on myös mukana energian lähteinä käytettävien ravintoaineiden eli hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien aineenvaihdunnassa, missä niiden sisältämä energia saadaan elimistön käyttöön. Magnesium vähentääkin väsymystä ja uupumusta. Se auttaa myös pitämään mielen kirkkaana, sillä se edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä tukee hermoston normaalia toimintaa.

Melatoniinia valoisten öiden parempiin uniin

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy käpyrauhasesta valaistuksen vähetessä. Täten erityisesti kesällä, kun valoa riittää, ei välttämättä melatoniinia erity riittävästi hyvien yöunien takaamiseksi. Valittavissa on pitkävaikutteinen tai nopeavaikutteinen melatoniini. Voit siis valita omaan tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon.

SininenUni Pitkävaikutteinen melatoniini
Iän myötä melatoniinin eritys elimistössä vähenee, jolloin kehon tuottama melatoniini ei välttämättä riitä hyvän yöunen takaamiseksi. Pitkävaikutteinen melatoniini auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin, jolloin jaksat toimia pirteämpänä päivisin. Se auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

SininenUni Nopeavaikutteinen melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Sitä voi käyttää myös uni-valverytmin aikaistamiseen jopa parilla tunnilla, jos nukkumaanmeno ja herääminen ovat lipsahtaneet liian myöhäisiksi.

NivelTeholla rakennusaineita ja voitelua nivelille

6 tehoaineen yhdistelmä aktiivisen kesän tueksi. Kondroitiinisulfaatti on yksi nivelruston tärkeimmistä rakennusaineista, jota keho myös itse valmistaa rustosoluissa. Glukosamiini puolestaan on nivelnesteen tärkeä osa. Nivelneste voitelee nivelpintoja ja ravitsee nivelrustoa. MSM (metyylisulfonyylimetaani) on solujen toimintaan osallistuva rikkiyhdiste. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Se myös edistää solujen suojaamista hapettumistressiltä. Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Inkivääri auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta.

Terveyskaistan kotimainen NivelTeho sisältää kaikkia näitä aktiiviaineita. Se sopii mainiosti niin kuntoilijoille, urheilijoille kuin ikääntyvillekin.

Tutustu Terveyskaistan tuotteisiin tästä linkistä: Terveyskaista (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.