niDRA parempiin yöuniin

Nuku hyvin myös kuumina ja valoisina kesäöinä

Valoisat yöt ja kesäinen kuumuus vaikeuttavat nukkumista — eivätkä tilannetta ollenkaan helpota linnut, jotka aloittavat moniäänisen konserttinsa jo pikkutunneilla. Tästä jutusta nappaat vinkkejä suven suloisimpiin uniin.

Kesän valoisuus vaikuttaa ihmisen sisäiseen kelloon ja aktiivisuuteen ylipäätään: kun intoa piisaa ja virikkeitä on vimmatusti, nukkumaanmeno voi viivästyä. Vaikka kesällä moni pärjää luonnostaan talvikautta vähemmillä unilla, pitää lepoa saada riittävästi, oli vuodenaika mikä tahansa.


Oman rikkansa rokkaan laittaa kuumuus: helteiden hehkutellessa ei ole helppoa saada unen päästä kiinni. Pakastimessa kylmennetyn tai märän pyyhkeen kanssa nukkuminen helpottaa kuumuutta silloin, kun makuuhuoneen viilentäminen on mahdotonta.


Noin joka kolmas suomalainen kärsii uniongelmista ja kesäkaudella univajeisten määrä kasvaa. Nukkujia on monenlaisia: toiset pyörivät pehkuissa tuntikausia saamatta unen päästä kiinni, toiset havahtuvat hereille pikkutunneilla ja kolmannet koisivat koiranunta toisinaan torkahdellen. Onneksi unipulmiin on saatavilla luonnollista ja tehokasta helpotusta.

niDRA parempiin uniin

Vinkkejä parempiin uniin

Säännöllinen vuorokausirytmi on kaiken A ja O unipulmien selättämisessä: niin nukkumaanmeno kuin herääminen tulisi tapahtua säntillisesti samaan aikaan. 


Petiin kannattaa pelmahtaa heti, kun uni-ikkuna on avautumassa eli alkaa vähänkään väsyttää. Selvää on, että mieltä rauhoittavat toiminnot rentouttavan kirjan lukemisesta hengitysharjoituksiin, joogaan ja meditaatioon auttavat höyhensaarille lipumista huomattavasti enemmän kuin mieltä stimuloivien elokuvien katselu tai kännykän intensiivinen näprääminen.

Hyvän unen perusta luodaan jo päivällä

Etenkin stressaavassa elämäntilanteessa tai kiireisen arjen pyörityksessä tulisi palauttavia minitaukoja pitää pitkin päivää. Kun kuormitus ei pääse päivän aikana kasvamaan liian suureksi, on rauhoittuminen illalla helpompaa.


Päiväsajan fyysinen aktiivisuus ja raittiissa ilmassa tapahtuva reippailu pohjustavat myös osaltaan polkua suloisille unille. Liian raskasta liikuntaa sen sijaan on hyvä välttää ilta-aikaan, jottei kehomme stimuloidu ylenpalttisesti.


Myös virvoittavat nautinnot on hyvä ajoittaa aamuun tai aamupäivään. Enää iltapäivällä ei kahvia tai mustaa teetä kannattaisi nauttia ainakaan isoja määriä.

Viilennä, pimennä ja hiljennä!

Kuumuus väsyttää ja tekee ärtyisäksi. Hellesäillä kannattaakin viilentää itseään esimerkiksi vilvoittavissa vesissä pulahtelemalla, kookosvettä lipittelemällä ja välttämällä ulkoilua keskipäivän paahteisimpien tuntien aikana.


Parempien yöunien saavuttamiseksi olisi makuuhuone hyvä pitää mahdollisimman viileänä. Helteillä tämä saattaa olla hankalaa. Tällöin avuksi voi ottaa kylmennetyt ja kostutetut pyyhkeet tai jääpalapussit. 


Pimennysverhot tuovat apua liian valoisuuden vaivaamille. Jos sellaisia ei satu omistamaan, silmille asetettavat unilaput tuovat tummennettua rauhaa nukkumaan asettuneelle. 


Myös hiljaisuus ja kaikenlainen rauhallisuus tuudittelee suloisiin uniin. Korvatulpat saattavat olla tarpeen etenkin teltassa uinuessa.

niDRA parempiin uniin

Ovatko huolenasi uniongelmat? Harmonia niDRA auttaa nukkumaan levollisesti.

Harmonia niDRA rakentaa otolliset olosuhteet hyville yöunille jo päivän aikana. Levollisuuden ja rentouden tunnetta lisäämällä Harmonia niDRA vähentää kehon ja mielen ylikierroksia, minkä ansiosta levolle laskeutuminen on illalla helpompaa.


Harmonia niDRA:n erityislaatuinen ominaisuus on se, että hyvien yöunien lisäksi se tuo mukanaan seesteisemmät päivät. Harmonia niDRAn vaikutukset perustuvat sisältämiensä KSM66®-ashwagandha- ja Affron®-sahramiuutteiden ainutlaatuiseen yhteistoimintaan. Harmonia niDRA on täysin luonnollinen valmiste, joka ei aiheuta riippuvuutta, ei sekoita luonnollista unirytmiä eikä aiheuta aamutokkuraisuutta tai kärttyisyyttä.


Kehon luonnollisia toimintoja tukeva niDRA ei tee väsyneeksi myöskään päivän aikana, pikemminkin päinvastoin: kun kehoa autetaan rentoutumaan ja nukkuminen onnistuu, myös päiväsaikainen puhtimme lisääntyy. 


Harmonia niDRAa kannattaakin ottaa aamuin illoin: kun päivälläkään stressitasot eivät pääse kohoamaan pilviin, tyyntyminen unten maille sujuu illalla helpommin.


“Harmonia niDRAn ansiosta nukun selkeästi paremmin enkä heräile aamuyöstä. Harmonia niDRA ei vaikuta pelkästään uneen vaan se auttaa vähentämään stressiä muutenkin. Siksi niDRA on parantanut elämänlaatuani huimasti!”, niDRAa käyttävä Henni kertoo.

Mihin niDRAn vaikutukset perustuvat?

Harmonia niDRAn sisältämä sahramiuute (Affron®) edistää rentoutumista, tunne-elämän tasapainoa sekä positiivista mielialaa. niDRAn sisältämä ashwagandha-juuriuute (KSM66®) tukee nukahtamista, parantaa kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. Se auttaa myös ylläpitämään henkistä ja fyysistä kapasiteettia sekä optimaalista kestävyyttä.

Testaa ja totea Harmonia niDRAn teho hyvien unien tuojana!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.