Parhaat yksinkertaiset vinkit vastustuskyvyn tukemiseen

Parhaat yksinkertaiset vinkit vastustuskyvyn tukemiseen

Kokemuksia curaMINista nivelvaivojen helpottajana Luet nyt Parhaat yksinkertaiset vinkit vastustuskyvyn tukemiseen 2 minuuttia Seuraava Kokemuksia KSM66-ashwagandhan käytöstä

Syksyn ja talven pimeimmät kuukaudet ovat yleensä monelle valitettavasti myös aikaa, jolloin flunssat vaivaavat. Onneksi omaa vastustuskykyä voi tukea myös itse aktiivisesti, jolloin sairastelet todennäköisesti vähemmän ja nautit syksystä ja talvesta virkeämpänä.

Seuraavassa muutama yksinkertainen vinkki, joiden avulla voit tukea omaa vastustuskykyäsi luonnollisesti.

1. Syö riittävästi D-vitamiinia

D-vitamiinin voi mitata helposti missä tahansa terveyskeskuksessa tai lääkäriasemalla. Kun puhutaan vahvasta immuniteetista, 120-150 nmol/l on hyvä tavoite - tämä vaatii aikuisella ihmisellä yleensä 50-150 mcg päiväannosta D-vitamiinia, Suomessa läpi koko syksyn ja talven.

Puhdas+ D-vitamiinituoteperheestä löydät itsellesi sopivan tuotteen, joko kapselina tai suihkeena.

2. Nuku riittävästi

Elimistö palautuu unen aikana - unen puutetta ei voi korvata millään ravintolisällä. Aikuinen ihminen tarvitsee normaalisti 7-9 tuntia unta joka yö. Opettele nukkumaan hyvin, ja etsi osaavaa apua jos kärsit mistä tahansa uneen liittyvästä ongelmasta.

3. Huolehdi vatsastasi

Vatsan ja suoliston hyvinvoinnilla on suora yhteys myös vastustuskykyyn. Syö vähemmän sokeria ja eineksiä, enemmän kotimaisia marjoja ja vihanneksia. Luontaiset hapatteet (kuten hapankaali) tukevat vatsan hyvää bakteerikantaa.

4. Muista hygienia

Suurin osa flunssista tarttuu pisaratartuntana - flunssa-aikana hyvä käsihygienia vähentää sairastumista olennaisesti. Pese kädet riittävän usein. Muista vaihtaa hammasharja riittävän usein. Hammasharja on loistava kasvualusta bakteereille, se kannattaa vaihtaa varsinkin flunssa-aikana säännöllisesti.

5. Sinkki ja C-vitamiini tukevat vastustuskykyä

Ravintolisistä sinkki ja c-vitamiini tukevat vastustuskykyä.

Puhdas+ tuotesarjasta löytyy vahva Tuplasinkki -valmiste sekä vatsaystävällinen C-vitamiini (natriumaskorbaatti-jauhe). Lisäksi sarjasta löytyy sinkkiä, auringonhattu-uutetta ja c-vitamiinia sisältävä suusuihke.

Puhdas+ Monivitamiinilla voit tukea vastustuskykyäsi säännöllisesti läpi vuoden.

Tutustu Puhdas+ tuotteisiin tästä: Puhdas+ (Sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.