Selätä uniongelmat tehokkaasti - lisähyötynä tyynempi mieli päivisin

Selätä uniongelmat tehokkaasti - lisähyötynä tyynempi mieli päivisin

Kauniin ihon salaisuus – Biotin Collagen Skin Beauty Luet nyt Selätä uniongelmat tehokkaasti - lisähyötynä tyynempi mieli päivisin 3 minuuttia Seuraava Vaihdevuodet – luonnollinen osa naisen elämää

Häiritseekö ajatusten oravanpyörä untasi? Käytkö kierroksilla iltaisin tai makaatko valveilla aamuyöstä? Ei hätää - apua on saatavilla!

Uniongelmat ovat varsin yleinen riesa; arviolta joka kolmas suomalainen kärsii niistä ainakin ajoittain. Jos päivät ovat “yhtä pyöritystä”, on selvää, ettei tyyntyminen unten maille ole aina helppoa. Kiireisen arjen tiimellyksessä avuksi rientää Harmonia niDRA, joka rakentaa tukevan perustan levollisille yöunille jo päiväsaikaan.

Helpotusta tulevan yön jännittäjälle

Kun on tullut valvoneeksi useamman yön peräjälkeen, voivat unettomien tuntien kauhut pelottaa jo päiväsaikaan: seuraava yö huolestuttaa jo ennalta. Onkin tyypillistä, että univaikeuksista kärsivä ihminen menee illalla nukkumaan kireänä kuin viulunkieli. Jos matka höyhensaarille ei alakaan nopeasti sänkyyn asettautumisen jälkeen, turha kelailu täyttää pään eikä nukkumisesta tule yhtään mitään.

Usein pulmana ovat hektisestä arjesta aiheutuneet ylikierrokset, joita on hankalaa saada työpäivän päätteeksi alenemaan. Päivän tekemiset ja tekemättä jättämiset pyörivät päässä eikä mielen hyörinän rauhoittaminen meinaa onnistua. Myös keho tuntuu ylivirittyneeltä.

Onneksi unihaasteiden kanssa painiville on helpotusta luvassa; patentoitujen ashwagandha- ja sahramiuutteiden vaikutuksiin perustuva niDRA tuo tehokasta apua silloin, kun uni on todellinen ongelma.

Stressiä lievittämällä ja mieltä rentouttamalla niDRA auttaa nukkumaan levollisesti - lisähyötynä saat seesteisemmät päivät ja tasapainoisemman tunne-elämän! Mielen tyyneyttä tukeva niDRA varmistaa sen, että nukkumaan voi käydä luottavaisin ja kevein mielin; tulevaa yötä jännittämättä.

Perinne kohtaa tieteen

Harmonia niDRAssa vaikuttava ashwagandha-sahrami -yhdistelmä pohjaa ayurvediseen viisauteen. Valmisteen tehoaineena toimivista Affron-sahramiuuteesta ja KSM66-ashwagandhanjuuriuuteesta on tehty yhteensä 34 uutespesifiä kliinistä kaksoissokkotutkimusta, jotka on vertaisarvioitu ja julkaistu arvostetuissa tiedelehdissä. Sekä ayurvedisen tietämyksen että modernien tutkimusten tulokset osoittavat, että niDRAn tehoaineet rentouttavat mieltä ja auttavat voittamaan univaikeudet.

Levollinen mieli ja hyvät yöunet

“Stressiperäinen heräily yöllä on vähentynyt merkittävästi jo noin 1,5 viikon käytön jälkeen ja suunta on joka yö parempaan päin. Myös yöllä uudelleen nukahtaminen on helpompaa, kun ajatukset eivät pörrää mielessä ja olo on seesteisempi", niDRAa testannut Tiina kertoo kokemuksistaan.

niDRA tuo tasapainoista oloa päivään ja hoitaa ihmistä aamusta asti. Aamulla otettu niDRA lievittää stressiä ja edistää emotionaalista tasapainoa koko päivän ajan. Sisältämänsä KSM66-ashwagandhauutteen ansiosta se pitää huolta myös energiatasoista ja siitä, että toimintatarmoa riittää päivän kaikkiin askareisiin.


“Harmonia niDRA on ylittänyt odotukseni. Käytettyäni niDRAa nukun selkeästi paremmin enkä heräile aamuyöstä. Harmonia niDRA ei vaikuta pelkästään uneen vaan sisältämänsä ashwagandhan ansiosta se auttaa vähentämään stressiä muutenkin. Siksi niDRA on parantanut elämänlaatuani huimasti!”, Henni kertoo.

Heitä hellät hyvästit unipulmille ja osta Harmonia niDRA omaksesi tästä:
Harmonia niDRA - Uni ja nukahtaminen 90 kaps. (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.