Sinunapteekki on nyt enemmän - Hyvinvointiklinikka osaksi Sinunapteekkia

Sinunapteekki on nyt enemmän - Hyvinvointiklinikka osaksi Sinunapteekkia

Olemme iloisia ja innoissamme ilmoittaessamme sinulle uudesta laajentumisestamme! Hyvinvointiklinikka on nyt osa Sinunapteekkia, mikä tuo mukanaan paljon uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia hyvinvoinnin edistämiseen.

Sinun hyvinvointisi mahdollistajana meillä on ollut kunnia palvella nopeasti ja kattavalla valikoimalla, sekä edistää hyvinvointiasi usealla elämän osa-alueella jo vuodesta 2007. 

Olemme pyrkineet olemaan luottamuksesi arvoisia tarjoamalla laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin ja nopealla, luotettavalla toimituksella. Laajasta valikoimastamme löydät hyvinvointiasi tukevat luontaistuotteet ja lisäravinteet kätevästi meiltä.

Hyvinvoinnin palvelut laajenevat - Sinunapteekki on nyt enemmän

Ja nyt, hyvä asiakkaamme, hyvinvointipalvelumme laajenevat entisestään! Sinulla on jatkossa mahdollisuus laajentaa hyvinvointiasi meidän kauttamme - nopeasti, helposti ja turvallisesti terveydenhuollon ammattilaisten tuella. 

Vuonna 2024 palvelumme laajenevat digitaalisiin, terveydenhuolto -ja hyvinvointialan  ammattilaisten suunnittelemiin hyvinvointi-ohjelmiin. Saat jatkossa kauttamme monipuoliset ja laadukkaat audio-ohjatut ohjelmat, kuulet ensimmäisenä mielenkiintoisista webinaareista ja saat terveyden -ja hyvinvoinnin ammattilaisten ohjauksen oman hyvinvointisi edistämiseen.

Sinunapteekki on nyt enemmän ja jatkossa saat meiltä samasta paikasta luotettavat luontaistuotteet ja lisäravinteet, sekä terveys -ja hyvinvointialan ammattilaisten laatimat hyvinvointiohjelmat.

Kiitämme sinua luottamuksesta ja odotamme innolla yhteistä matkaamme kohti parempaa hyvinvointia.

Tästä pääset tutustumaan Hyvinvointiklinikan ohjelmiin: Hyvinvointiklinikka.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.