Sinustakin kaunis ja notkea  - Helena paljastaa niksit

Sinustakin kaunis ja notkea - Helena paljastaa niksit

Yogi Tea herättele aistejasi ! Luet nyt Sinustakin kaunis ja notkea - Helena paljastaa niksit 3 minuuttia Seuraava Miksi valita Geisha Safety Razor ihokarvojenajeluun?

Sinustakin kaunis ja notkea  - Helena paljastaa niksit
Tanssin ammattilainen tarvitsee ravintolisiä
Helena Ahti-Hallberg luottaa tuotteisiin, jotka ovat hänen kauneutensa ja notkeutensa salaisuus: Skingain Plus ja Skingain serum, koska hän tietää, että kauniin ja terveen ihon edellytyksenä on sen tasapaino, mikä ilmenee ihollamme monella tavalla. Ihon kollageenikuidut muodostavat 70% sen rakenteesta ja antavat sille voimaa ja sitkeyttä sekä ylläpitävät nivelten tervettä toimintaa. Helena on käyttänyt Skingainia jo yli 7 vuoden ajan ja nauttii sen hyvästä mausta.Skingain plus ­ kollageenin lisäys kahden mekanismin avulla

Skingain plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla:

1.   Hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa, jolloin 1. ja 2. tyypin hydrolysoidun kollageenin ainesosat toimivat myös uuden kollageenin rakennusaineina ja näin elimistöön muodostuu lisää kollageenia
2.     Pycnogenol® puolestaan hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä.  Voimakkaana antioksidanttina se suojaa ihoa hapettumiselta ja UV-säteilyltä. Pycnogenol® myös lisää verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimistössä ja tällä tavalla tehostaa ihon hiusverenkiertoa.  Tämä parantaa hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

Skingain plus sisältää hyaluronihappoa, myös Pycnogenol® lisää sen tuotantoa ihossa voimistamalla  hyaluronihapposynteesiä. Samoin kuin kollageenin kohdalla, ihon hyaluronihapon määrä lisääntyy Pycnogenolin vaikutuksesta. Hyaluronihappo pystyy nyt sitomaan enemmän vettä ihokudokseen, millä on suuri merkitys ihon kuivuudesta kärsiville henkilöille. Jopa niillä, joilla oli valmiiksi hyvä ihon kosteustaso, havaittiin merkittävästi parantunut ihon kosteus.

https://www.sinunapteekki.fi/collections/skingain

Sisäisen kollageenin lisäksi myös monipuolinen seerumi parantaa ihon kauneutta ja terveyttä

Vuoden 2020 hoitotuotteeksi valittu SKINGAIN serum on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se sisältää useita erittäin korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. Sen sisältämä Argan-hedelmän proteiini tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen. FUCOGEL® -polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta sään vaikutuksilta. RIGIN™ -peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä sekä tuo esiin kasvojen muotoa. REPAIR COMPLEX CLR™ - fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

https://www.sinunapteekki.fi/collections/skingain

Sisäinen ja ulkoinen samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta

SKINGAIN plus ja SKINGAIN serum soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä tai erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

Notkeutta ja terveyttä nivelille

Tanssia ammatikseen harjoittavan Helenan nivelet joutuvat kovan rasituksen alaiseksi ja hänen on ehdottomasti huolehdittava niveltensä terveydestä.  Kollageeni on tärkeä nivelten ja luuston terveydelle, koska 70% nivelistä koostuu kollageenista. Se hillitsee myös ikääntymiseen liittyvää lihasmassan surkastumista ja tukee nimenomaan urheilijoiden lihasten ja nivelten terveyttä.

Hydrolysoitua kollageenia tarvitaan nivelten toiminnalle

Ikääntymisen aiheuttamien vaivojen syynä on ensisijaisesti ruston 2-tyypin kollageenin väheneminen.  Tämä kollageeni edustaa puolta ruston proteiinista, joten sen väheneminen heikentää rustoa ja estää sen uudistumista.  Tutkimukset osoittavat Skingainin sisältämien kollageenipeptidien tukevan nivelterveyttä. Ne ovat turvallisia ja luonnollisia elimistön omia ruston rakennusaineita.


Helena Ahti-Hallberg luottaa kollageeniin

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg on ollut aktiivinen urheilija nuoruudestaan saakka ja on luonut mittavan uran eräänä Suomen johtavista tanssin ammattilaisista. Hän on pitkään käyttänyt säännöllisesti Skingain plus-kollageenivalmistetta. Helenan mukaan hän ei voisi mitenkään voisi olla ilman tätä ravintolisää. Helena kertoo, että Skingain plus on juuri se tuote, joka pitää hänen ihonsa, hiuksensa ja lihaksensa huippukunnossa. Riittävä kollageenin taso on välttämätöntä kauniille iholle, joustaville nivelille ja terveelle verisuonistolle, ja siksi Helena turvautuu Skingain-tuotteisiin.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.