Tanssin ammattilainen luottaa SKINGAINIIN

Tanssin ammattilainen luottaa SKINGAINIIN

Nauti keväästä - Bio-Pycnogenol Luet nyt Tanssin ammattilainen luottaa SKINGAINIIN 4 minuuttia Seuraava Pycnogenol tukee elimistön puolustuskykyä

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg on ollut aktiivinen urheilija nuoruudestaan saakka ja on luonut mittavan uran eräänä Suomen johtavista tanssin ammattilaisista. Aktiivinen liikkuminen vaatii aikuisiällä myös tarkkaa ruokavaliota ja riittävää vitamiinien ja hivenaineiden saantia. Helena nauttii keväästä ja kesästä ja yleensä hänet löytää puutarhastaan kädet mullassa istuttamassa ja hoitamassa kasvejaan. Vaikka kesällä eletäänkin rennommin, Helena pitää huolta kauneudestaan ja notkeudestaan. Hän luottaa tuotteisiin, jotka ovat hänen kauneutensa ja notkeutensa salaisuus: SKINGAIN original ja SKINGAIN serum. Helena tietää, että kauniin ja terveen ihon edellytyksenä on tasapaino, mikä ilmenee ihollamme monella tavalla. Helena on käyttänyt SKINGAIN -tuoteperheen ravintolisiä jo yli 10 vuoden ajan. Hän nauttii SKINGAININ hyvästä mausta, joka on pitkälti kaikkein korkealuokkaisimpien Eurooppalaisten raaka-aine toimittajien ( Peptran™ ja Abyss™) ansiota.

Kollageenin merkitys terveydelle

Kollageeni on hyvin tärkeää ihon hyvinvoinnille, sen kimmoisuudelle ja kosteustasapainolle. Noin 75 % nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista. Ikääntymisen myötä elimistön kyky tuottaa kollageenia heikkenee, minkä takia ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Kollageenin tuotanto alkaa vähentyä merkittävästi 25. ikävuoden jälkeen. Kollageenin tuotannon väheneminen aiheuttaa ihon ohenemista ja veltostumista. Ihoryppyjen ja juonteiden määrä lisääntyy, ihon kiinteys ja kimmoisuus vähenee ja sen kosteustasapaino heikkenee. Iho tulee myös alttiiksi tulehduksille ja sen pienet verisuonet katkeilevat.

Kollageeni on tärkeä myös nivelten ja luuston terveydelle. Se hillitsee ikääntymiseen liittyvää lihasmassan surkastumista ja tukee nimenomaan urheilijoiden lihasten ja nivelten terveyttä.

Mistä kollageenia valmistetaan?

Kollageeni 1 on naudan nahasta valmistettu kollageeni, jota on mm. ihossa. Naudasta valmistetun kollageenin sisältämien aminohappojen lukumäärä ja järjestys vastaa parhaiten ihmisen aminohappojen määrää ja järjestystä.

Kollageeni 2 valmistetaan viljellyistä kalalajeista ja sitä esiintyy mm. jänteissä ja nivelsiteissä. Kliiniset tutkimukset osoittavat tämän kollageenin imeytyvän ohutsuolesta dipeptideinä, tripeptideinä tai vapaina aminohappoina.

Molemmat kollageenityypit on yleensä hydrolysoitu eli ne on entsymaattisesti pilkottu, jolloin jopa yli 90 % kollageenista imeytyy elimistöön.

Norjalainen SKINGAIN original sisältää molempia kollageenityyppejä

SKINGAIN original sisältää tyypin kollageeni 1 lisäksi myös tyypin 2 kollageenia, mikä varmistaa monipuolisen kollageenin saannin. Tämä auttaa sekä ihoa että niveliä ylläpitämään terveyttä, ulkonäköä ja toimivuutta. Tämä patentoitu yhdistelmätuote sisältää myös hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, mikä edistää ihon ja nivelten normaalia kollageenin muodostumista sekä tukee immuunijärjestelmän toimintaa.

Kollageenin imeytyminen ja vaikutus elimistössä

Kollageeni ravintolisää nauttimisen seurauksena kollageenin määrä lisääntyy kaikkialla kehossa ja ihossa, mikä on osoitettu in vivo –tutkimuksissa. Kollageeni vaikuttaa ihoon kahdella tavalla:

Se lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta sekä voimistaa sidekudoksen solujen, kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä elimistössä. Lisääntynyt hyaluronihappo tehostaa kehon vedensitomiskykyä, jolloin ihon kosteus paranee.

Elimistöön tullut hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin, että kehon omaa kollageenin tuotantoa on lisättävä. Elimistö myös käyttää hydrolysoidun kollageenin aminohappoja molempien kollageenityyppien rakennusosina. Tämä nuorentaa ihoa ja uudistaa niveliä.

SKINGAIN original tehokas ihon kosteuttaja sisältä päin

SKINGAIN original sisältää myös hyaluronihappoa. Hyaluronihappo sitoo vettä ihokudokseen, millä on suuri merkitys ihon kuivuudesta kärsiville henkilöille. Jopa niillä, joilla on valmiiksi hyvä ihon kosteustaso, on käytön jälkeen havaittu merkittävästi parantunut ihon kosteus.

Ulkoiseen ihon hoitoon SKINGAIN serum

Vuoden 2020 hoitotuotteeksi valittu SKINGAIN serum on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se sisältää useita erittäin korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. Sen sisältämä Argan-hedelmän proteiini tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen. FUCOGEL® -polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta sään vaikutuksilta. RIGIN™ -peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä sekä tuo esiin kasvojen muotoa. REPAIR COMPLEX CLR™ - fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

Sisäinen ja ulkoinen sekä samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta

SKINGAIN original ja SKINGAIN serum soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä tai erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

Teksti: Jarmo Hörkkö

Tutustu SKINGAIN tuotteisiin tästä linkistä: Skingain (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.