TOP 3 - tuotteet vastustuskyvyn tukemiseen!

TOP 3 - tuotteet vastustuskyvyn tukemiseen!

Vastustuskyvyllä eli immuniteetilla on elintärkeä rooli osana sekä terveyttä että hyvinvointia. Nykytiedon mukaan vastustuskykyä ei varsinaisesti voi ”boostata”. Ennemminkin voimme pyrkiä tukemaan vastustuskyvyn normaalia toimintaa – ja tähän meistä jokaisella on mahdollisuus.

Riittävä ja terveellinen ravinto ovat avainasemassa tukemassa hyvää terveyttä ja sitä kautta myös vastustuskykyä. Nykyajan ihmisellä saattaa perusterveellisestä ruokavaliosta huolimatta esiintyä puutteita erilaisista mikroravinteista.

Vastustuskyvyn kannalta tärkeimpiä ovat C-vitamiini, D-vitamiini sekä sinkki. Erityisesti D-vitamiinin puutos on suomalaisilla erittäin yleistä Suomen lyhyen kesän vuoksi.

Lue alta lisää C-vitamiinin, D-vitamiinin ja sinkin hyödyistä ja nappaa tämä tehokolmikko käyttöösi vastustuskyvyn tukemiseksi!

C-VITAMIINI

  • Tukee immuunisolujen kuten valkosolujen tuotantoa ja toimintaa, jotka ovat keskeisessä roolissa infektioiden torjunnassa
  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

  • Edistää myös normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa varten sekä lisää raudan imeytymistä

Puhdistamon Tripla C-vitamiini yhdistää kolme tehokasta C-vitamiinin muotoa yhdessä Camu camu -marjajauheen ja sitrusbioflavonoidien kanssa. Näin ainesosat takaavat C-vitamiinin parhaan mahdollisen imeytymisen!

D-VITAMIINI

  • D-vitamiinia kutsutaan usein aurinkovitamiiniksi, sillä sitä syntyy, kun altistumme auringonvalolle

  • Elintärkeässä roolissa immuunijärjestelmän säätelyssä ja immuunisolujen toiminnan edistämisessä

  • Suomen pimeän syksyn ja talven vuoksi koko kansan olisi syytä ottaa D-vitamiinia ravintolisänä. Raskaana oleville, lapsille ja vanhuksille D-vitamiinilisää suositellaan otettavaksi ympäri vuoden

Löydät Puhdistamolta kolme eri vahvuista D-vitamiinia: 20 µg, 50 µg ja 100 µg. Pehmytkapseliin pakattu turskanmaksaöljy sisältää luontaisesti A-vitamiinia ja D-vitamiinia, minkä lisäksi sitä on täydennetty lampaanvillan rasvasta saatavilla D3-vitamiinilla. Luonnollinen kalaöljy varmistaa D-vitamiinin erinomaisen imeytymisen!

SINKKI

  • Sinkki on hivenaine, joka osallistuu moniin kehon toimintoihin, mukaan lukien immuunivasteet

  • Tukee immuunisolujen kehittymistä ja toimintaa sekä auttaa vasta-aineiden tuotannossa

  • Edistää myös luuston, hiusten ja ihon hyvinvointia sekä rasva-aineenvaihduntaa

Löydät Puhdistamolta kaksi eri vahvuista sinkkiä: 15 mg ja 25 mg. Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää kolmea korkealaatuista sinkin muotoa: sinkkipikolinaattia, -bisglysinaattia ja -monometioniinia, mikä tekee siitä poikkeuksellisen monipuolisen ja mahdollisimman hellävaraisen sinkkivalmisteen. Näiden lisäksi tuotteeseen on lisätty C-vitamiinia sekä vapaita aminohappoja, jotka tukevat hyvää imeytyvyyttä.

Tutustu Puhdistamon monipuoliseen ravintolisävalikoimaan tästä: Puhdistamo (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.