Vaali kauneuttasi sisäisesti - Vitabalans Lady-sarja

Vaali kauneuttasi sisäisesti - Vitabalans Lady-sarja

Miksi valita Geisha Safety Razor ihokarvojenajeluun? Luet nyt Vaali kauneuttasi sisäisesti - Vitabalans Lady-sarja 5 minuuttia Seuraava curaMIN - Todistetusti Paras Niveltuote!

Vaali kauneuttasi sisäisesti - Vitabalans Lady-sarja

Vitabalans Lady -sarjan ravintolisät ja itsehoitotuotteet sisältävät tarkoin valittuja ainesosia hiusten, kynsien, ihon ja intiimialueen hyvinvointiin. Laadukkaat valmisteet täydentävät monipuolista ruokavaliotasi, ovat terveiden elämäntapojesi tukena ja vaalivat kauneuttasi sisäisesti. Vitabalans Lady-sarjan tuotteet on kehitetty ja valmistettu Hämeenlinnassa. Ainoastaan Beauty Omega-kapselit tehdään Saksassa.Biotin Strong –elinvoimaa hiuksille, vahvuutta kynsille

Ruokavalio ja ravintoaineiden saanti vaikuttavat merkittävästi koko elimistön toimintaan ja luonnollisesti myös hiusten kasvuun ja hyvinvointiin. Tiettyjen vitamiinien ja kivennäisaineiden niukka saanti heijastuu helposti hiusten kuntoon. Hiusten hyvinvoinnin kannalta tärkeimmät ravintoaineet ovat biotiini, sinkki ja rikki – niistä moni on saanut apua hiusten kasvuun ja niiden kunnon parantamiseen.

Biotin Strong sisältää hiusten kasvulle tärkeimmät ravintoaineet.

Biotiini eli B7-vitamiini on B-ryhmän vitamiini, joka vaikuttaa oleellisesti hiusten kasvuun ja hyvinvointiin. Biotiini aktivoi hiuspohjan keratinosyyttisoluja tuottamaan keratiinia, hiusten päärakennusainetta, mikä lisää hiusten kasvua.
Sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineista, jolla on elimistössä lukuisia tehtäviä. Se osallistuu esimerkiksi monien entsyymien toimintaan ja on siten välttämätön ravintoaine myös hiusten kasvulle. Sinkin puutos voi ilmetä muun muassa hiustenlähtönä.
Rikki on tärkeä aine keratiinin muodostuksessa, sillä rikkiä tarvitaan lujittamaan keratiinin rakennetta. Rikkiä saadaan esimerkiksi rikkiä sisältävistä metioniini-aminohaposta.

Biotin Strong on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton valmiste. Tuote soveltuu myös vegaanista ruokavaliota noudattaville.
Biotin Collagen –kiinteän ja nuorekkaan ihon salaisuus

Kollageeni on ihon sidekudoskerroksessa esiintyvä proteiini, joka yhdessä elastiinin ja hyaluronihapon kanssa vastaa ihon kiinteyden, joustavuuden ja kosteuden ylläpitämisestä. Kollageenin merkitys ihon kiinteyttäjänä on merkittävä, sillä peräti 80 % ihon kuivapainosta on kollageenia. Jo 30 ikävuodesta alkaen ihon kollageenin muodostus ja määrä alkavat luonnostaan vähentyä, ja tämän jälkeen kollageenia menetetään vuosittain noin 1–2 %.

Biotin Collagen sisältää Verisol® P-kollageenia, joka on hydrolysoitua kollageenia eli kollageenipeptidejä. Kollageenipeptidit ovat pieniä kollageeniproteiinien rakennusosia, jotka on pilkottu sian I tyypin kollageenista. Hydrolysoidun kollageenin etuna on sen tehokas imeytyminen: kollageenipeptidit pystyvät imeytymään elimistöön kokonaisina, toisin kuin suurikokoiset kollageenimolekyylit, jotka elimistön on hajotettava pääosin yksittäisiksi aminohapoiksi ennen imeytymistä. Elimistö siis käsittelee kokonaisia kollageenimolekyylejä kuin mitä tahansa muutakin proteiinia.

Verisol® P-kollageenin lisäksi Biotin Collagenin ainesosiksi on valittu aktiiviaineita, jotka tehostavat kollageenin vaikutusta, tukevat ihon hyvinvointia ja edesauttavat ihoa pysymään kosteutettuna ja kiinteänä. Reilu määrä hyaluronihappoa auttaa tasapainottamaan ihon luonnollista hyaluronihapon menetystä ja kosteuttaa ihoa sisältäpäin. Biotiini ja sinkki (vain tableteissa) auttavat ylläpitämään ihon hyvinvointia, ja C-vitamiini edistää ihon omaa kollageenin muodostusta.

Biotin Collagen on saatavana tabletteina ja jauheena. Tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja sokerittomia.

Gynolacta –Emätintabletti ylläpitää ja palauttaa emättimen luonnollisen happamuuden.

Emättimessä on luonnostaan hapan ympäristö, jota kuvaa matala pH-arvo. Happamuuden aiheuttaa maitohappo, jota emättimen maitohappobakteerit tuottavat. Hapan ympäristö suojaa emätintä hilliten emättimen muiden bakteereiden ja hiivan liikakasvua sekä estäen taudinaiheuttajabakteereiden kasvua.

Bakteerivaginoosi ja epämiellyttävä vuoto
Emättimen happamuus vähenee, jos maitohappobakteerimäärä laskee. Se aiheuttaa muiden bakteereiden liikakasvua ja johtaa bakteeritasapainon häiriöön eli bakteerivaginoosiin. Tavallisin oire on normaalia runsaampi, epämiellyttävän hajuinen valkovuoto, joka on maitomaista ja harmahtavaa. Häiriöön ei yleensä liity tulehdusta. Bakteeritasapainon häiriö ja siitä johtuvat oireet ovat yleisiä kaikenikäisillä naisilla. Altistavia tekijöitä ovat muun muassa kuukautiset, yhdyntä, antibioottikuuri tai raskaus.

Gynolactan vaikuttavana aineena on maitohappo. Luonnollinen maitohappo vahvistaa ja palauttaa emättimen happamuuden, mikä ylläpitää emättimen normaalia bakteerikasvustoa ja ennaltaehkäisee bakteeritasapainon häiriöitä.

Gynolacta on CE-merkitty lääkinnällinen laite.


Cranberry Strong –monipuolinen karpalokapseli
Karpalo tunnetaan erityisistä flavonoideistaan, proantosyanidiineista (PAC). Nämä bioaktiiviset yhdisteet antavat marjoille niiden syvän punaisen värin. Nykyään tiedetään, että PAC-yhdisteet ovat myös tiettyjen karpalon jo pitkään tunnettujen vaikutusten takana. Nauttimalla karpaloita marjan sisältämät bioaktiiviset yhdisteet erittyvät virtsaan. Tutkimuksissa on havaittu, että karpalon PAC-yhdisteet vähentävät tiettyjen haitallisten bakteerien kiinnittymistä ympäristöönsä. Vahvaa karpalouutetta sisältävässä Cranberry Strong -valmisteessa on vakioitu määrä karpalon bioaktiivisia PAC-yhdisteitä, 72 mg vuorokausiannoksessa. Kapselissa on mukana myös reilusti C-vitamiinia edistämään elimistön oman vastustuskyvyn normaalia toimintaa.

Maitohappobakteerit kuuluvat intiimialueen normaaliin mikrobikasvustoon. Näiden bakteerien määrää emättimen ja virtsateiden alueella voidaan lisätä syömällä maitohappobakteereita, sillä suolistosta bakteereita siirtyy peräaukon kautta myös intiimialueelle. Kun intiimialueen luonnollinen mikrobikasvusto on tasapainossa, vieraille bakteereille on vähemmän elintilaa. Cranberry Strong -valmisteeseen on valittu neljä intiimialueen mikrobikasvustolle tyypillistä maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum). Bakteerit on suojattu tehokkaasti karpalouutteen ja vatsan happamuudelta, jolloin ne säilyttävät toimintakykynsä kulkiessaan ruoansulatuskanavan läpi.

Cranberry Strong on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton valmiste. Tuote soveltuu myös vegaanista ruokavaliota noudattaville. Huomioithan, että karpalotuotteet saattavat muuttaa veren hyytymistä estävien lääkkeiden tehoa.
Beauty Omega 7 –kuiville limakalvoille ja iholleBeauty Omega 7 -kapselissa yhdistyvät tyrnimarjaöljyn ja jättihelokin siemenöljyn hyvät rasvahapot. Monipuolisen koostumuksen täydentävät iholle tärkeä sinkki, pantoteenihappo (B5-vitamiini) ja antioksidanttina toimiva E-vitamiini.

Ravinteikas tyrnimarja on kuuluisa harvinaisista omega-7-rasvahapoistaan. Omega-7-rasvahappoja on erityisen runsaasti tyrnin hedelmälihassa, ja siksi Beauty Omega 7 -kapselin ainesosaksi on valittu tyrnin pehmeästä marjaosasta puristettua laadukasta tyrniöljyä. Jättihelokin siemenöljy puolestaan on erinomainen omega-6-rasvahappojen ja erityisesti gammalinoleenihapon (GLA) lähde.

Ainutlaatuinen yhdistelmä tyrnimarja- ja jättihelokkiöljyä yhdessä sinkin, pantoteenihapon ja E-vitamiinin kanssa sopii erityisesti kuivalle iholle ja limakalvoille. Sinkki edistää ihon hyvinvointia ja E-vitamiini toimii antioksidanttina suojaten soluja hapetusstressiltä.

Beauty Omega 7 on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton.

Tästä linkistä löydät kaikki Vitabalanssin tuotteet:
https://www.sinunapteekki.fi/collections/vitabalans

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.