Sinunapteekki.fi uudistui!

Sinunapteekki.fi uudistui!

Olemme huhkineet kesän ajan uuden verkkokaupan parissa ja nyt voimme iloksemme todeta, että se on avattu! Tervetuloa siis uudistuneeseen Sinunapteekkiin! Emme ole keksineet pyörää uudelleen, vaan olemme edelleen luotettava, nopea, edullinen, ja nyt entistä sujuvampi!

Tietoa vanhoista asiakastileistä

Mikäli sinulla on ollut asiakastili Sinunapteekki.fi -verkkokaupassa, voit aktivoida tilisi uudelleen käyttöön käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, kuin mikä tililläsi oli aiemmin. Tilin voit ottaa uudelleen käyttöön täältä. Huomaathan, että sinun tulee tietoturvasyistä luoda tilisi salasana uudestaan. Vanhan tilisi osoite- ja yhteystietosi yhdistyvät uuteen tiliisi automaattisesti.

Alennus kaikkiin tilauksiin!

Avajaisten kunniaksi tarjoamme kaikkiin tilauksiin -10% alennuksen koodilla LAHJASI - Syötä koodi kassalla sille varattuun paikkaan ennen tilauksen loppuunvientiä. Alekoodi on voimassa 15.9. saakka.

Lähetä palautetta uudesta verkkokaupasta ja voita 50€ lahjakortti!

Verkkokaupan uudistaminen on ollut iso asia meille. Suurin toiveemme on, että te asiakkaat olette tyytyväisiä uuteen kauppaan. Siksi haluammekin kuulla juuri sinun mielipiteesi, ideasi ja palautteesi uudesta verkkokaupasta. Lähetä palautette käyttäen alla olevaa lomaketta, niin osallistut 50€ lahjakortin arvontaan. Palaute voi olla mitä vain: risuja, ruusuja, kehitysideoita tai mielipiteitä. Haluamme kehittää kauppaamme vielä entistä enemmän asiakkaiden mielipiteet huomioiden. Arvonta suoritetaan perjantaina 30.9.2018. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan.