Karkkipäivä-blogi Sannin suosikit Laveralta

Karkkipäivä-blogi Sannin suosikit Laveralta

Vuonna 1987 perustettu Lavera kuuluu eurooppalaisen luonnonkosmetiikan pioneereihin. Erityisesti Lavera tunnetaan siitä mullistavasta lähestymistavastaan, että luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille, ja sen ostamisen tulisi olla yhtä helppoa kuin muunkin kosmetiikan. Tätä aiemmin luonnonkosmetiikkaa oli myyty lähinnä pienissä ekoputiikeissa rajatulle kohdeyleisölle.

Laveran myötä luonnonkosmetiikka on saavuttanut aseman tasavertaisena vaihtoehtona normikosmetiikalle. Kun eettisen ja ympäristöystävällisen valinnan tekeminen tehdään kuluttajalle helpoksi, kaikki voittavat!

Laveralla on laaja tuotevalikoima kattaen niin ihon- ja hiustenhoitotuotteet, värikosmetiikan ja hygieniatuotteet. Hinta-laatu-suhde on fantastinen! Olen työskennellyt Laveran kanssa 15 vuotta ja tunnen sarjan läpikotaisin. Tässä kirjoituksessa esittelen ehdottomia lempparituotteitani Laveralta.

- Karkkipäivä-blogin Sanni

KASVOJEN HOITO

Basis Sensitiv -puhdistusmaito. Ihanan kermaisen tuntuinen ja lempeä puhdistusmaito, joka poistaa lian ja meikin hyvin ja huuhtoutuu vaivatta.

Hydro Refresh Face Mist. Hämmästyttävän kosteuttava suihkemainen kasvovesi, jossa on raikas tuoksu. Aivan huikea tuote ja samalla yksi tuotteista, jonka suosittelusta olen saanut eniten kiitosta.

Firming-seerumi. Kiinteyttävä ja ihoa uudistava seerumi sisältää tendikästä ”bioretinolia”, bakuchiolia. Jopa oma äitini on nyt innostunut bakuchiolista, joten jos tämä tehokas ja samalla iholle hellävarainen aktiiviaine ei vielä kuulu ihonhoitorutiiniisi, tee tähän oitis muutos!

Firming-silmänympärysvoide. Bakuchiolia sisältävässä kiinteyttävässä silmänympärysvoiteessa on kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus ja ihoa viilentävä sekä turvotusta lievittävä metalliapplikaattori.

Glow By Nature -seerumi. Vastustamattoman herkullisen tuoksuinen seerumi pursuaa C-vitamiinin ja Q10:n voimaa ja heleyttää ihoa. Todellinen antioksidanttinen tehopakkaus ja täydellinen lisä voiteen alle vahvistamaan ihon suojaa vapaita radikaaleja vastaan.

Pure Beauty -finnigeeli. Tämä monikäyttöinen tuote on todellinen yllättäjä! Salisyylihappoa sisältävä geeli on kehitetty nitistämään finnejä, mutta sen tulehdusta laskevat aktiiviaineet tepsivät yhtä hyvin myös lievittämään kutiavia hyönteisen puremia! Hoidan itse tällä niin epäpuhtaudet kuin hyttysen paukamatkin – aivan ehdoton tuote kesällä hyttyslegioonien herätessä kiusaamaan..!

VARTALONHOITO

Laveralla on ihan parhaat luonnonkosmetiikan käsivoiteet! Minulla on erittäin kuivat kädet, ja vaadin käsivoiteen koostumukselta paljon. Laveran SOS Help Repair -käsivoide sisältää korjaavaa ja rauhoittavaa kehäkukkauutetta, joka auttaa hoitamaan jopa halkeilevan kuivan ihon ehjäksi ja sileäksi.

Natural & Strong -deodorantti. Tämä tehokas deodorantti on kehitetty erittäin voimakkaaseen hikoiluun ja sopii esimerkiksi urheilutilanteisiin. Ginseng-uute, mineraalit ja merisuola auttavat pitämään hien kurissa ja ikävät tuoksut loitolla.

HIUSTUOTTEET

Basis Sensitiv Moisture & Care -linjan shampoo ja -hoitoaine on kehitetty normaaleille ja kuiville hiuksille sekä kuivalle ja herkälle hiuspohjalle. Jojobaöljyä ja aloe veraa sisältävät tuotteet kosteuttavat hiuksia ja tekevät niistä ihanan silkkiset ja pehmeät, latistamatta hiusta. Plussaa myös hyvästä tuoksusta!

Erittäin ekologinen Basis Sensitiv -palashampoo on näppärä tuote vaikka matkalle mukaan. Tämä pala ei ole saippuamainen shampoo, vaan tavallista shampoota kiinteässä muodossa. Kun lisäät vettä, se toimii kuin nestemäinen shampoo.

VÄRIKOSMETIIKKA

Lash To Impress Mascara. Tämä ripsiväri tuuheuttaa ja erottelee ripset – ja pysyy koko päivän! Jos sinulla on haasteita ripsivärin pysyvyyden kanssa, kokeilepa tätä. Ei varise!

Sävytetty kulmageeli. Tämän tuotteen kohdalla voi jopa puhua kulttisuosikista! Laveran sävytetty Brow Control -geeli pitää kulmat ryhdissä ja tuo niihin neutraalin harmaanruskean sävyn. Käsittämättömän suosittu tuote on niin asiakkaiden kuin meikkitaiteilijoiden rakastama.

Hyaluron Liquid -meikkivoide – kosteuttava ja peittävä Hyaluron Liquid meikkivoide häivyttää ihon punoitukset ja värivirheet luoden tasaisen ja virheettömän näköisen ihon. Iholle jää kaunis kuulto. Katso kaikki sävyt.

Radiant Skin -peiteaine, Medium ja Ivory. Ohuen voidemainen Radiant Skin -peiteaine peittää tummat silmänaluset ja ihon pienet värivirheet, jättäen ihon säteileväksi. Erityisen hyvä tuote herkällä silmänalusiholla!

Velvet Blush Powder, sävy Rosy Peach. Aivan paras poskipunasävy, joka on ollut minulla käytössä 10 vuotta. Kauniin persikkainen ja aavistuksen pinkkiin taittava sävy tuo poskille imartelevan, luonnollisen ja heleän sävyn.

Ripsiseerumi. Oletko miettinyt, toimivatko ripsiseerumit todella? Kokeilepa tätä! Skeptisimmätkin asiakkaat ovat myöntäneet, että ripsistä on tullut Laveran ripsiseerumin myötä vahvemmat ja pidemmät. Ei siis ihme, että ripsiseerumi on Laveran myydyimpiä tuotteita! Aktiiviaineisiin lukeutuu risiiniöljy, jonka rasvahapot vahvistavat ripsiä tehokkaasti.

Tutustu Laveran laajaan valikoimaamme: Lavera (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.