Tehokas apu kevätväsymykseen ja muihin kevätkauden haasteisiin: liposomaalinen C-vitamiini “tekee melkein ihmeitä”

Tehokas apu kevätväsymykseen ja muihin kevätkauden haasteisiin: liposomaalinen C-vitamiini “tekee melkein ihmeitä”

Viisi helppoa vinkkiä sinisen valon vaikutusten torjumiseksi iholla Luet nyt Tehokas apu kevätväsymykseen ja muihin kevätkauden haasteisiin: liposomaalinen C-vitamiini “tekee melkein ihmeitä” 3 minuuttia Seuraava 5 asiaa proteiineista, jotka haluat muistaa

Kevät on saapunut keskuuteemme keikahdellen ja ailahtelevien säidenkin siivittämänä niin jaksaminen kuin vastustuskykykin on kovalla koetuksella. Elinvoimaisuuden elvyttäminen ja immuunijärjestelmän toiminnan tukeminen onkin nyt erittäin ajankohtaista - elämme siis biohakkereidenkin piirissä suurta suosiota nauttivan liposomaalisen C-vitamiinin kulta-aikaa!

Vaikka keväällä luonto herää ja puhkeaa kukkaan, sama elinvoimaisuuden lisääntyminen ei aina toteudu ihmisellä. Olo voi olla nuutunut, uupunut ja kevätväsymys kintereillä. Keväällä myös immuunijärjestelmän tukeminen on erityisen tärkeää, jotta vältyttäisiin vuodenaikaan liittyviltä terveyshaasteilta.

Viisi syytä ottaa liposomaalinen C-vitamiini käyttöön keväällä:

1. Vastustuskyvyn vahvistaminen: Keväällä luonto puhkeaa kukkimaan ja säätkin vaihtelevat railakkaasti (jopa saman päivän sisällä). Siksi monet ihmiset ovat keväällä tavallista alttiimpia erilaisille terveyshaasteille. Liposomaalinen C-vitamiini vahvistaa tutkitusti vastustuskykyä ja juuri liposomaalisen muodon ansiosta elimistön käyttöön saa suuria määriä tätä immuunijärjestelmän toimintaa tukevaa vitamiinia.

2. Kevään väsymysoireiden lievittäminen: Keväällä monet kärsivät väsymyksestä ja energian puutteesta pitkän ja pimeän talven jälkeen. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä lisäämään energiatasoja.

3. Antioksidanttien tarve: Kevään auringon lisääntyessä ja ulkona vietetyn ajan lisääntyessä kehon tarve antioksidanteille kasvaa. C-vitamiini toimii voimakkaana antioksidanttina, joka auttaa suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

4. Ihon terveys ja kauneus: Vuodenaikojen vaihtuessa myös iho kaipaa erityistä huolenpitoa: myös ihonhoitorutiinit on hyvä päivittää keväisiä olosuhteita vastaamaan. Ulkoisen hoidon lisäksi tärkeää on myös huolehtia riittävien ravintoaineiden saannista. Liposomaalisesta C-vitamiinista on iloa myös iholle sillä se edistää kollageenin tuotantoa.

5. Liposomaalisessa muodossa saat C-vitamiinin moninaiset hyödyt täydellä teholla elimistösi käyttöön. Liposomaalisen muodon salaisuus on tämä: Liposomimuodossa C-vitamiini on suojassa ”rasvapallon” sisällä eivätkä vatsahapot pääse tuhoamaan sitä. Siksi C-vitamiini imeytyy ylivertaisella teholla ja päätyy suoraan solujen käyttöön. Liposomaalisessa muodossa pystyy hyödyntämään terapeuttisia määriä C-vitamiinia - muissa muodoissa yli 200 mg ylittävät pitoisuudet poistuvat elimistöstä virtsan mukana. Yksi sachetillinen  Nordaidin liposomaalista C-vitamiinia sisältää 1000 mg erinomaisesti imeytyvää C-vitamiinia.

Liposomaalinen C-vitamiini auttaa:

● pitämään kevätväsymyksen loitolla ja taistelemaan uupuneisuutta vastaan
● vahvistamaan vastustuskykyä eli tasapainottamaan immuunijärjestelmän toimintaa, mikä on erityisen tärkeää kohta, kun kevään terveyshaasteet ovat kukkeimmillaan
● suojaamaan soluja hapetusstressiltä
● tukemaan hermoston toimintaa ja tärkeitä psykologisia toimintoja (kognitiiviset ja emotionaaliset toiminnot, käyttäytymisen säätely, aistihavainnot jne)
● tukemaan kollageenin tuotantoa mm. ihon kauneuden ja terveyden edistämiseksi
● tehostamaan raudan imeytymistä

C-vitamiininpuutteen oireet ja lisääntynyt tarve

C-vitamiininpuutteen oireita ovat esimerkiksi väsymys ja heikentynyt vastustuskyky. C-vitamiinin tarve kasvaa esimerkiksi raskauden, rankan fyysisen rasituksen ja tupakoinnin seurauksena. Tutkittua on, että liiallinen ja pitkittynyt stressi lisää huomattavasti C-vitamiinin kulutusta. Myös rautaa sisältävien ravintolisien käyttäjien kannattaa nauttia C-vitamiinia raudan imeytymisen petraamiseksi.

Liposomaalinen C-vitamiini on biohakkereiden suosikki

”Liposomaalisissa ravintolisissä ravintoaineiden kuljetus ja imeytyminen ja hyötykäyttö on merkittävästi parempaa. Tämä johtuu juuri siitä, että liposomaalisessa muodossa ravintoaineen toimitus on suojattu eivätkä mahahapot pääse tuhoamaan sitä. Liposomaalisessa muodossa ravintoaine myös ohjelmoituu todennäköisesti paremmin vaikuttamaan juuri oikeassa kohteessa”
- Olli Sovijärvi, biohakkeri ja tietokirjailija

Huipputehokas ja -vahva C-vitamiini liposomaalisessa muodossa

Virolaisen Nordaidin liposomaalinen C-vitamiini 1000 mg on saatavilla kätevissä suuhun puristettavissa annospakkauksissa sekä näppäränä geelisuihkeena. Tuote ei sisällä keinotekoisia aromeja, väriaineita, öljyjä, suolaa tai hiivaa. Se on myös vegaaninen, gluteeniton, laktoositon ja GMO-vapaa valinta.

Testaa ja totea teho oman terveytesi tukena - osta Nordaidin liposomaalinen C-vitamiini omaksesi tästä: Nordaid Liposomi C-vitamiini 1000 mg - 30 x 3 ml annosta (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.