Välttämättömät rasvahapot

Välttämättömät rasvahapot

Omega-3-rasvahapot ovat ryhmä välttämättömiä, monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita on elimistömme solukalvoilla. Elimistömme ei pysty valmistamaan näitä rasvahappoja itse, vaan meidän on saatava ne ruoasta, jotta elimistömme pystyy toimimaan normaalisti. Hyviä ravinnon lähteitä ovat erityisesti rasvaiset kalat kuten lohi ja makrilli. Jos riittävä kalan syönti ei kuulu ruokavalioon tai omega-3-rasvahappojen saanti on muuten niukkaa, voi olla hyväksi käyttää Bio-Marin® Plus -valmistetta omega-3-rasvahappojen riittävän saannin varmistamiseksi.

Aivoille, näkökyvylle ja sydämelle

Tärkeimmät omega-3-rasvahapot ovat eikosapentaeenihappo (EPA) ja dokosaheksaeenihappo (DHA). Molempia tulee saada päivittäin vähintään 250 mg, jotta ne edistäisivät sydämen normaalia toimintaa. Aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina edistää päivittäinen vähintään 250 mg:n saanti DHA:ta.

Valmiiksi vapaina rasvahappoina

Erityistä on, että valmisteen omega-3-rasvahapot ovat valmiiksi pilkottu vapaiksi rasvahapoiksi, jotka kykenevät imeytymään kehoon suoraan. Useissa muissa kalaöljyvalmisteissa omega-3 on triglyserideinä, jotka ruuansulatusentsyymi lipaasin tulee hajottaa ennen kuin ne pääsevät imeytymään.

Ihanteellinen rasvahappojen yhdistelmä

Bio-Glandin EPA + DHA™ on kapseli, jossa yhdistyvät välttämättömät rasvahapot, omega-3 ja omega-6 optimaalisessa suhteessa. Yllä mainitun korkealaatuisen kalaöljytiivisteen lisäksi kapselit sisältävät omega-6-rasvahappoa, jonka lähde ravinnossa ovat kasvikset. Valmisteen gammalinoleenihappo (GLA) on peräisin purasruohosta (Borago officinalis), joka on luonnon rikkain omega-6-rasvahapon lähde.

Puhdas, tuore, saasteeton

Molempien valmisteiden kalaöljytiiviste tuotetaan villinä kasvaneista syvänmeren kaloista, jotka tarkastetaan huolella niin että tuotteeseen ei jää mahdollisia ympäristömyrkkyjä. Kalaöljytiiviste vastaa kaikkia EU:n hygieniavaatimuksia kalaöljyn soveltuvuudesta ihmisravinnoksi sekä GOED:n (Global Organization for EPA and DHA) asettamia standardeja, ja sen valmistusprosessille Pharma Nordin lääketehtaalla on myönnetty EU:n Animal Hygiene -tunnus.

Tutustu tästä Pharma Nordin tuotteisiin > Pharma Nord (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.