Luonnollista tukea naisen intiimihyvinvoinnille

Luonnollista tukea naisen intiimihyvinvoinnille

Limakalvojen ohentuminen haasteena intiimihyvinvoinnille

 Virtsateiden limakalvojen päästessä syystä tai toisesta kuivumaan niiden normaali suoja heikentyy, jolloin seurauksena voi olla monenlaisia hankaluuksia. Iän myötä kuivuminen on yleistä. Joskus limakalvoja voivat nuoremmillakin ohentaa esimerkiksi hormonivalmisteet, kuten e-pillerit, mutta myös muut lääkkeet, kuten mieliala- tai aknelääkitys. Myös raskaus ja imetys vaikuttavat intiimialueen normaaliin suojaan. Muitakin syitä löytyy. Yhdyntä ja joskus myös liian tiukat alusvaatteet saattavat aiheuttaa sekä mekaanista hankausta että hygieniariskin. Huolellinen alapesu seksin jälkeen ja sopivat, hengittävät alusvaatteet minimoivat ongelmia.

Luonnolliset aseet naisellisen hyvinvoinnin tueksi

Luonto tarjoaa intiimialueen hyvinvointiin lempeitä mutta tehokkaita tukikeinoja – karpalon ja maitohappobakteerit. Karpalon vaikutukset naiset ovat tunteneet jo vuosisatoja, ja maitohappobakteerien hyödyistä saamme jatkuvasti uutta tietoa. Helpointa ja tehokkainta on nauttia karpalouute yhdessä maitohappobakteerien kanssa. Karpaloita tai karpalomehua sellaisenaan nautittuna niiden tehoaineet kuitenkin heikentyvät merkittävästi vatsahappojen vaikutuksesta.

Karpalovalmistetta valittaessa onkin tärkeintä kiinnittää huomiota siihen, että tehoaineet on hyvin suojattu. Vain hyvin imeytyvä ja tehonsa säilyttävä valmiste on käyttäjälleen hyödyksi. KarpaLact Strong -valmisteen vahva karpalouute ja kliinisesti tutkitut maitohappobakteerit on huolellisesti suojattu, jotta ne varmasti pääsevät kulkeutumaan kohdealueelle.

Karpalact Strong sopii kaikille – säännölliseen tai kuuriluontoiseen käyttöön

Normaalin intiimialueen hyvinvoinnin ylläpitoon säännöllisessä käytössä riittää yhden KarpaLact Strong -kapselin annostus. Tarpeen vaatiessa annostusta voi kuuriluontoisesti nostaa siten, että nauttii yhden kapselin aamulla ja toisen illalla. Puhtaiden ja kliinisesti tutkittujen tehoaineiden yhdistelmä sopii kaiken ikäisille naisille.

Tutustu tästä tuotteeseen: Bertil's Health KarpaLact Strong - Karpalouute 120 kaps (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.