Bioteekin Super Uni Magnesium – paremman unen tueksi

Bioteekin Super Uni Magnesium – paremman unen tueksi

Onko sinulla käytössä magnesiumravintolisä varmistaaksesi riittävän magnesiumin saannin joka päivä? Eri valmisteiden imeytymisessä on huomattavia eroja, ja siksi ei ole samantekevää, millaista ravintolisää käytät.

Magnesium on elollisen luonnon tärkeimpiä alkuaineita, ja elimistömme kaikki solut tarvitsevat sitä joka päivä. Sillä on keskeinen rooli monissa elimistön suurissa säätelyjärjestelmissä, kuten hermoston, proteiinisynteesin ja lihasten toiminnassa. Länsimaisen ruokavalion muutos ja ruuan teollinen prosessointi saattavat vähentää ravinnosta saatavan magnesiumin määrää. Tällöin magnesiumvalmiste voi olla hyödyksi.

Bioteekin Super Uni Magnesiumissa magnesium on pääosin erittäin hyvin imeytyvässä aminohappokelaattimuodossa magnesiumbisglysinaattina. Aminohappokelaatissa magnesium on heti imeytymisvalmis ja sen vaikutus on nopea ja tehokas. Kelatointi suojaa magnesiumiruoansulatuskanavassa ja auttaa kuljettamaan sen helpommin ohutsuolen limakalvon läpi verenkiertoon.

Magnesium ja uni

Entä magnesiumin vaikutus uneen? Magnesiumia käytetään yleensä iltaisin ennen nukkumaanmenoa sen hermoston normaalia toimintaa tukevan vaikutuksen vuoksi. Monet vannovatkin sen rauhoittavan vaikutuksen nimeen. Yleensä illalla suositellaan käytettäväksi juuri Bioteekin Super Uni Magnesiumin sisältämää magnesiumbisglysinaatti-muotoa. Bioteekki on nyt kehittänyt magnesiumvalmisteen, joka sisältää muitakin ainesosia paremman unen tueksi.

Fytonomi Timo Kosonen on tehnyt pitkän uran terveystuotealalla ja toimii Terveysopisto Saluksen ravinto-opin pääopettajana. Bioteekin Super Uni Magnesiumin edut hän tiivistää hyvin:

  • Magnesiumin lisäksi Super Uni Magnesium-valmisteessa on mukana iltateevalmisteista tuttuja sitruunamelissaa ja kamomillaa kasviuutteina. Nämä auttavat rentoutumaan ja rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa. Kasviuutteiden lisäksi tuotteessa on L-tryptofaani- sekä L-teaniini aminohappoja. L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka muuttuu elimistössä serotoniiniksi, mikä taas on melatoniinin esiaste. L-teaniini aminohappo on tuttu vihreää teetä käyttäville, sillä se on luontainen teepensaan lehdissä (Camellia sinensis) esiintyvä aminohappo. L-teaniini edistää levollista tilaa, kertoo Kosonen.

Bioteekki Super Uni Magnesium sopii jokapäiväiseen käyttöön nautittavaksi ennen nukkumaanmenoa. Valmiste on helppokäyttöinen: tabletti on helppo nielaista ja sen voi tarvittaessa puolittaa.

Lue lisää tuotteesta ja tilaa omasi: Bioteekki Super Uni Magnesium 60 tabl. (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.