Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10§

REKISTERINPITÄJÄ

www.sinunapteekki.fi (Finnserra Oy)
Y-tunnus: 2433635-0, Alv rek.
Antinkatu 10
74120 Iisalmi

REKISTERIASIAT

www.sinunapteekki.fi (Finnserra Oy)
Sähköposti: asiakaspalvelu@sinunapteekki.fi

REKISTERIN NIMI

Sinunapteekki.fi asiakasrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on sinunapteekki.fi asiakassuhteiden ylläpitäminen ja arkistointi. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseksi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
- Henkilön etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Postiosoite
- Puhelinnumero
- Tiedot käsitellyistä ja vireillä olevista tilauksista

Mitä muita tietoja sinusta voidaan kerätä:

Mitä tietoja sinusta voidaan kerätä:

-Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot
-Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
-Kirjoittamasi tuotearvostelut
-Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot
-Kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet
-Automaattisesti kerätyt tiedot istunnostasi sivustollamme, johon kuuluu mm.: IP-osoite, sijainti, käytössä oleva internet-selain, selaustiedot sivustollamme, hakusanat, joilla päädyit sivustollemme sekä referoidut sivustot, joilta päädyit sivustollemme
Automaattisesti kerätyt tiedot saamme seuraavilla teknologioilla:
-Evästeet, jotka selain tallentaa joko laitteeseesi tai tietokoneeseesi, lisätietoja evästeistä löydät täältä:  http://www.allaboutcookies.org
-Tagi- ja ”pikseli”-tiedostot, jotka kerää tietoa kuinka käytät sivustoamme (mm. millä sivuillamme vierailet, mihin aikaan ja minä päivänä, mistä ip-osoitteesta vierailet sivustollamme)

TIETOJEN LUOVUTUS, SALASSAPITO JA MIHIN TIETOJA KÄYTETÄÄN

-Asiakkuuden ylläpitämiseen
-Tilausten käsittelyyn, toimitukseen ja arkistointiin
-Verkkokaupan palveluiden kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen
-Analytiikkaan
-Kohdennettuun sisältöön ja markkinointiin
-Väärinkäytösten estämiseen
-Asiakaspalvelun parantamiseen
Mille osapuolille tietoja voidaan jakaa:
Jaamme tietojasi vain sellaisille kolmansille osapuolille, jotka noudattavat tietosuoja-asetuksia ja lakia. Tietosi jaetaan mm. seuraavien osapuolien kanssa:
-Shopify, verkkokauppa-alustan tarjoaja, joka mahdollistaa tehokkaan ja toimivan kaupankäynnin Sinunapteekki.fi:ssä (lisätietoja, miten Shopify käyttää tietojasi:  https://www.shopify.com/legal/privacy )
-Google Analytics, käytämme Google Analytics-palvelua käyttäjätietojen ja liikenteen analysoimiseen (lisätietoja miten Google käyttää henkilötietoja: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ voit myös pudottaa itsesi pois Google Analytics-seurannasta täältä:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout )
-Voimme jakaa tietojasi myös Facebookille, jotta voimme mainostaa Facebookissa kohdennettua sisältöä sinulle (voit pudottaa itsesi pois kohdennetusta facebook-markkinoinnista täältä: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads )
-Google AdWords, jota voimme käyttää hakusanamainontaan (voit pudottaa itsesi pois kohdennetusta AdWords -mainonnasta täältä: https://www.google.com/settings/ads/anonymous )
Tietojasi voidaan siirtää Euroopan ulkopuolelle, kuten Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Mikäli asut Euroopassa, sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi, joita meillä sinusta on ja pyytää meitä muuttamaan, päivittämään tai poistamaan ne sopivilta osin. Mikäli haluat jotain näistä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

TEKIJÄNOIKEUDEN ALAINEN MATERIAALI

Sivuillamme olevien kuvien oikeudet omistaa joko tuotteiden maahantuoja, markkinoija tai valmistaja, joilta olemme myös saaneet luvan käyttää kyseistä kuvamateriaalia ja tuote tekstiä. Lisäksi osa kuvamateriaalista on Finnserra Oy:n / ML Medi Ay:n (Sinunapteekki.fi) ottamia, joka myös näiden tekijänoikeudet ja lähioikeudet omistaa. (TekOikL 1§ 24.3.1995/446)

Kuvien käyttö ilman kuvien oikeuksien omistajan lupaa tai niiden käyttö ilman sopimusta on kiellettyä. Kaupallisiin tarkoituksiin kuvamateriaalia käyttöön ottava toimija hyväksyy samalla alla olevat ehdot:

- Alkuperäisestä tai muutetusta Sinunapteekki.fi:n omistamasta kuvamateriaalista tulee suorittaa rahallinen kuvakohtainen maksu.

Edellä olevista ehdoista syntyvät erimielisyydet, joita ei voida ratkaista osapuolten keskinäisin neuvotteluin, käsitellään Iisalmen käräjäoikeudessa.

Sinunapteekki.fi:n muuttamattomien kuvien ei-kaupallinen käyttö on mahdollista kun käytetään kuvan lähdeosoitteena Sinunapteekki.fi osoitetta. Sinunapteekki.fi varaa oikeuden valvoa niiden käyttöä.