Ikääntymisen vaikutukset miesten eturauhasen terveyteen ja seksuaalisuuteen

Ikääntymisen vaikutukset miesten eturauhasen terveyteen ja seksuaalisuuteen

Bio-Pycnogenol - Mukavaa matkaa! Luet nyt Ikääntymisen vaikutukset miesten eturauhasen terveyteen ja seksuaalisuuteen 2 minuuttia Seuraava Eteeriset öljyt joulun aikaan: Luonnollista hyvinvointia ja tunnelmaa

Ikääntyminen tuo mukanaan monia muutoksia kehossa, ja yksi näistä liittyy eturauhasen terveyteen. Eturauhanen on pieni rauhanen, joka sijaitsee virtsarakon alla ja ympäröi virtsaputkea. Se tuottaa siemennestettä ja vaikuttaa miehen seksuaalitoimintoihin. Ikääntyessään monet miehet voivat kohdata erilaisia eturauhasen ongelmia, ja nämä vaivat voivat vaikuttaa myös seksuaalisuuteen.

Eturauhasen ongelmat Ikääntyessä

Eturauhasen ongelmat, kuten eturauhasen liikakasvu ja eturauhassyöpä, ovat yleisempiä vanhemmilla miehillä. Eturauhasen liikakasvu, jota kutsutaan myös hyvänlaatuiseksi eturauhasen liikakasvuksi (BPH), voi aiheuttaa virtsaamisvaikeuksia, kuten tiheää virtsaamistarvetta ja heikkoa virtsan virtausta. Nämä oireet voivat vaikuttaa haitallisesti seksuaaliseen toimintakykyyn, aiheuttaen erektio-ongelmia ja vähentäen seksuaalista halukkuutta.

Testosteronitason lasku ja sen seuraukset

Ikääntyvien miesten seksuaalisuuteen vaikuttaa testosteronitasojen luonnollinen lasku. Testosteroni on mieshormoni, joka vaikuttaa seksuaaliseen halukkuuteen ja erektiokykyyn. Ikääntyessään monet miehet kokevat testosteronitasojensa laskun, mikä voi johtaa vähentyneeseen seksuaaliseen halukkuuteen, väsymykseen ja erektio-ongelmiin. Testosteronitasoja voidaan seurata lääkärin valvonnassa, ja tarvittaessa harkita korvaushoitoa, mutta tämä ei ole aina tarpeellista eikä sovi kaikille.

Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen elämää, ja ikääntyessään miehet saattavat kohdata monia muutoksia seksuaalisessa toimintakyvyssään. On tärkeää ymmärtää nämä muutokset ja hakea tarvittaessa apua ja tukea.

Lisäksi on olemassa useita elämäntapamuutoksia ja hoitomenetelmiä, jotka voivat auttaa ikääntyviä miehiä ylläpitämään terveellistä seksuaalista elämää. Terveellinen ruokavalio, liikunta, stressinhallinta ja tupakoinnin välttäminen voivat kaikki edistää seksuaalista hyvinvointia. Lisäksi seksuaaliterapeutin tai neuvontapalveluiden käyttö voi auttaa käsittelemään seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä ja haasteita.

Tradaprost ja Tradamix TX1000: Tukea eturauhaselle ja seksuaalista hyvinvointia

Uusi Tradaprost-tuote tukee omalta osaltaan ylläpitämään eturauhasen hyvinvointia ja seksuaalista halukkuutta. Tuotteessa yhdistyy sahapalmun eturauhasen hyvinvointia edistävät ominaisuudet ja Tradamixin seksuualiseen aktiivisuuteen ja kykyyn vaikuttavat tekijät. Yksi kapseli päivässä riittää. Tradaprostia suositellaan käytettäväksi mieluiten noin puolen vuoden kuurina.

Tradamix TX1000 on tutkituin miesten seksuaaliterveyden ylläpitämiseen tarkoitettu valmiste (14 kliinistä tutkimusta). Tuote on patentoitu kolmen tehoaineen yhdistelmä (Tribulus, Alga Ecklonia Bicyclis-levä, kitosaani). Tradamixin sisältämä Tribulus ylläpitää seksuaalista kykyä ja aktiivisuutta ja edistää testosteronitason pysymistä normaalina. Tradamixin teho on lempeän progressiivinen. Sen teho lisääntyy kumulataviisesti vähintään kahdeksan viikon käytön ajan.

Tutustu tästä tuotteisiin: Tradapharma (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.