Bio-Pycnogenol - Mukavaa matkaa!

Bio-Pycnogenol - Mukavaa matkaa!

 Mukavaa matkaa!

Kun vuoden pimeimpänä aikana katsoo ulos ikkunasta, mieli alkaa helposti hamuta lomamatkalle.

Matkalle valmistaudutaan monin tavoin, ja tavaroiden lisäksi kannattaa huolehtia myös itsestään. Tunteja kestävä matkustaminen saattaa aiheuttaa monenlaisia harmeja, kuten esim. jalkojen turvotusta.
Jalkojen turvotuksen vähentäminen

Lennolla pitkään paikoillaan istuminen turvottaa jalkoja. Lennoilla ei suotta ohjeisteta liikuskelemaan ja tekemään tuolijumppaa. Verisuonia voi rentouttaa myös ennakkoon, jolloin verenkierto erityisesti alaraajoissa säilyy normaalimpana matkan ajan. Tutkimuksin on todettu, että noin pari-kolme tuntia ennen lentoa otetaan 200 mg Pycnogenolia, eli 5 Bio-Pycnogenol-tablettia. Jos lento on pitkä, niin yli 6 tunnin istumisen jälkeen lisäksi kaksi tablettia. Lennon jälkeisenä päivänä otetaan vielä 1-2 tablettia. Alkoholiton nesteytys auttaa palautumista kohteeseen saavuttua.

Tutkittu ja turvallinen Bio-Pycnogenol

Bio-Pycnogenol sisältää vakioitua kuoriuutetta, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn kaarnasta. Sitä saadaan Euroopan laajimmasta villystä metsästä, joka on saanut kasvaa satoja vuosia Atlantin rannikolla, eikä siellä ole koskaan käytetty myrkyllisiä kasvinsuojeluaineita.

Pycnogenol on eräs vahvimmista antioksidanteista. Se on maailman tutkituimpia ravintolisiä jo yli 35 vuoden ajalta ja sen turvallisuutta on selvitetty laajoin kokein. Sillä on todettu olevan lukuisia elimistölle suotuisia vaikutuksia, mm. verenkierrolle ja hengitysteille.

Monet käyttäjistä nauttivat Bio-Pycnogenol -tabletteja ympäri vuoden, mutta tuote toimii yhtä hyvin myös lyhytaikaisena kuurina käytettynä.

EFSA ID: 2476, 2477, 3678

Tutustu tästä Pharma Nordin Bio-Pycnogenol tuotteeseen: Pharma Nord BIO-PYCNOGENOL 90+30 tabl. (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.