kyolic monipuolinen valkosipulivalmiste

Kyolic tukee normaaleja veren kolesterolitasoja ja verenpainetta

Monipuolinen valkosipuliuutevalmiste Kyolic on tunnettu erityisesti vastustuskykyä tukevista vaikutuksistaan, mutta se on tutkitusti erinomainen tuki myös normaalin kolesterolin ja verenpaineen ylläpitoon.


Normaaliin kolesteroliin ja sydämen hyvinvointiin vaikuttaa moni tekijä. Geeneillemme me suomalaiset emme voi mitään, mutta aseettomiksi niiden edessä ei tarvitse jäädä. Kulmakivinä toimivat monipuolinen, laadukas ravinto sekä säännöllinen liikunta.


Ensiaskeleet sydänterveydelle ja normaalin kolesterolin ylläpitoon voi siis ottaa jo jääkaapin luona. Ruokavaliossa on hyvä muistaa terveelliset rasvat sekä ruokavalion värikkyys. Lisäksi on hyvä huomioida suolan määrä. Aktiivinen elämäntapa ei vaadi maratonsuorituksia. Myös normaalilla arkiliikunnalla saa ihmeitä aikaan. Lisäksi on olemassa ainesosia, joilla hyvinvointiaan voi tukea luonnollisesti.

Kyolic monipuolinen valkosipuliuutevalmiste

Tutkittu tuki normaaleille kolesteroliarvoille ja sydämelle

Kyolicin sisältämästä ainutlaatuisesta patentoidusta valkosipuliuutteesta, AGE™:sta, on julkaistu peräti yli 850 tieteellistä artikkelia. AGE™-uute ylläpitää tutkitusti sydänterveyttä; normaaleja veren kolesterolitasoja ja verenpainetta. Vankkaan tutkimustaustaan nojaava Kyolic onkin erinomainen tuki normaalin kolesterolin ja verenpaineen hallintaan. Kyolicin laajat terveysvaikutukset on osoitettu puolueettomien tutkimuslaitosten tutkimuksissa. Kyolic on maailman ainoa AGE™-uutetta sisältävä ravintolisä.

Ikivanha valmistusmenetelmä saa aikaan tehouutteen

AGE™-uute valmistetaan perinteisellä japanilaisella säilömismenetelmällä, kylmäkypsytyksellä. Kylmäkypsytys tarkoittaa sitä, ettei valmistuksessa käytetä lämpöä tai kemikaaleja. Uutteen kypsyminen luonnollisten entsymaattisten reaktioiden ohjaamana kestää jopa 20 kuukautta. Valmistustapaa voi hyvin verrata juustojen ja viinien valmistukseen, ja myös AGE todella paranee vanhetessaan. Kylmäkypsytyksen aikana valkosipulin sisältämät ainesosat moninkertaistavat tehonsa ja muuttuvat samalla elimistölle paremmin hyödynnettävään muotoon.


Tämä koskee erityisesti S-allyylikysteiiniä (SAC), joka tutkimusten perusteella näyttää olevan vahvin valkosipulin bioaktiivinen ainesosa. Kylmäkypsytyksen tuloksena S-allyylikysteiinin määrä kasvaa uutteessa jopa 20-kertaiseksi.

Kyolic on puhdas luonnontuote

Kyolicin raaka-aineena käytettävät valkosipulit käyvät läpi tiukan seulan. Luomulaatuisten sipulien viljelyssä ei käytetä kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita. Kyolic on GMO-vapaa ja 100 % kasviperäisenä se sopii myös vegaaneille.

Parhaat hyödyt säännöllisellä käytöllä

Pitkäaikaisessa säännöllisessä käytössä annokseksi riittää 1 tabletti päivässä. Parhaat ja monipuolisimmat hyödyt saavutetaankin juuri pitkäaikaisessa, säännöllisessä käytössä. Kun Kyolicilta haetaan tukea kuuriluontoisesti vastustuskyvylle, Kyolicia voi nauttia huoletta kolmekin tablettia päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei kuitenkaan koskaan korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.