Mistä tunnistaa hyvän maitohappobakteerin?

Mistä tunnistaa hyvän maitohappobakteerin?

Tutkimusten mukaan jopa yli kolmannes suomalaisista kärsii säännöllisesti vatsan toimintaan liittyvistä ongelmista. Myös tulehduksellisten suolistosairauksien määrä on räjähdysmäisessä kasvussa.

Olo on valju, jos ravinto ei imeydy kunnolla tai vatsan toiminta on epätasapainossa. Hyvinvoiva vatsa onkin yksi hyvinvoinnin kulmakivistä.

Maitohappobakteerit ovat suolistossa luontaisesti esiintyviä hyviä bakteereja, jotka tasapainottavat ruoansulatuskanavan mikrobikantaa. Niitä saa jonkin verran fermentoituneista ruuista ja juomista, mutta suurempia annoksia tavoiteltaessa ravintolisät ovat helpoin vaihtoehto.

Kaupan hyllyllä ja verkkokaupoissa on saatavilla paljon erilaisia maitohappobakteerivalmisteita. Miten erottaa niistä parhain?

Huomioi nämä 3 asiaa, kun valitset maitohappobakteeria:

1. Bakteerien määrä

Maitohappobakteerien määrät voivat vaihdella paljon eri tuotteiden välillä. Perinteisesti maitohappobakteerivalmisteet sisältävät 1–10 miljardia maitohappobakteeria.

Maitohappobakteereissa enempi on parempi. Puhdistamon uutuustuote Vahva Maitohappobakteeri sisältää huikeat 12 miljardia maitohappobakteeria yhdessä kapselissa.

Nimensäkin mukaisesti Vahva Maitohappobakteeri on vahva tuote. Se on kuitenkin hellävarainen vatsalle ja sopii erinomaisesti niin kuuriluontoiseen kuin jokapäiväiseen käyttöön.

2. Bakteerikantojen monipuolisuus

Suolistoflooramme koostuu useista eri mikro-organismeista, joihin myös maitohappobakteerit lukeutuvat. Siksi on kannattavaa valita maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää laajan kirjon hyödyllisiä maitohappobakteerilajikkeita.

Yksiköiden määrä on siis tärkeää, mutta ei itsessään vielä takaa valmisteen laatua. Suosi tuotteita, joiden etiketissä luetellaan selvästi sen sisältämät bakteerikannat.

Perinteiset maitohappobakteerivalmisteet sisältävät yleensä 1–7 bakteerikantaa. Puhdistamon Vahva Maitohappobakteeri sisältää 15 tunnettua bakteerikantaa, mikä tekee siitä markkinoiden monipuolisimman maitohappobakteerivalmisteen.

3. Lisä- ja täyteaineettomuus

Yleisesti ottaen lisä- tai täyteaineet ovat monissa ravintolisissä täysin turhia ainesosia. Lisä- ja täyteaineet vievät usein ravintolisäkapselista turhaan tilaa ja voivat jopa ärsyttää vatsaa – ja sehän pudottaa pointin ravintolisän syömiseltä.

Puhdistamon ravintolisille ominaisesti Vahva Maitohappobakteeri on lisä- ja täyteaineeton. Lisäksi tuote sisältää juuri sopivan määrän inuliinia ja frukto-oligosakkarideja, joita maitohappobakteerit tarvitsevat pysyäkseen elossa.

Tutustu tästä Puhdistamon Vahvaan Maitohappobakteeriin ja muihin ravintolisätuotteisiin!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.