Tunnelmaa kotiin Puhdas+ eteerisillä öljyillä

Tunnelmaa kotiin Puhdas+ eteerisillä öljyillä

Bio-Qinon Q10 - Energiaa arkeen Luet nyt Tunnelmaa kotiin Puhdas+ eteerisillä öljyillä 3 minuuttia Seuraava Mistä tunnistaa hyvän maitohappobakteerin?

Tiesitkö että voit tuoda kotiisi helposti ihanaa tuoksua, tunnelmaa ja hyvinvointia?

Eteeristen öljyjen ja diffuusereiden käyttö on nyt kovassa kasvussa. Mitä ne ovat ja miten niitä käytetään?

Eteerisiä öljyjä on vuosituhansien ajan käytetty hoitoihin ja tuomaan tuoksua. Aidot eteeriset öljyt ovat täysin luonnontuotteita. Ne on kerätty yhdestä kasvilajista ja niissä käytetään kasvien lehtiä, varsia, kukkia, hedelmiä, pihkaa, juuria tai muita kasvin osia. Öljyillä voidaan kohottaa, piristää tai rauhoittaa ja rentouttaa mielialaa. Ne voivat myös auttaa erilaisissa ongelmatilanteissa sekä lisätä keskittymiskykyä, muistia sekä antaa itseluottamusta.

Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää monella eri tavalla, esimerkiksi:

Sauna: Lisää 1 - 3 tippaa löylykauhalliseen vettä.

Suihkepullo: Lisää muutama tippa veteen ja suihkuttele huoneilmaan ja kodin tekstiileihin.

Kylpy: Sekoita 3-5 tippaa saippuaan tai hunajaan ja liuota kylpyveteen.

Aroma Diffuuseri: Lisää muutama tippa diffuuseriin, joka kosteuttaa ilmaa ja levittää aromeja huoneeseen.

Tuoksulyhty: Tuoksulyhty levittää eteeristen öljyjen vaikutuksia huoneeseen kynttilän avulla. Lisää veteen noin 3-7 tippaa.

Virkistävää tai rauhoittavaa

Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää oman mielentilan ja omien tarpeiden mukaan. Sitrusöljyt tuovat piristävää vaikutusta, esimerkiksi sitruunaöljy tuo piristystä ja lisää keskittymiskykyä. Appelsiiniöljy kohottaa mielialaa ja ja lievittää stressiä. Appelsiiniöljy sopii erityisen hyvin käytettäväksi pimeään vuodenaikaan ja töiden jälkeen tuomaan lisäenergiaa päivääsi.

Laventeliöljy on eteerisistä öljyistä tunnetuin ja sitä käytetään silloin kun halutaan rauhoittua ja rentoutua. Laventeliöljyä voi vaikka tiputtaa pari tippaa tyynyliinan kulmaan, se auttaa rauhoittamaan mieltä ja nukahtamaan.

Helpotusta tukkoiseen oloon

Piparminttuöljyllä on viilentävä ja hengitysteitä avaava vaikutus ja siksi se soveltuu hyvin tukkoista olo helpottamaan. Myös eucalyptusöljy auttaa tukkoiseen nenään ja elvyttää väsynyttä oloa.

Viilentävän vaikutuksensa vuoksi piparminttuöljy sopii myös turvonneille jaloille ja lihassärkyyn. Vinkki: sekoita 1-2 tippaa piparminttuöljyä kookosöljyyn. Hiero niskaa ja hartioita öljyn kanssa muutaman minuutin ajan. Tunne öljyn viilentävä ja lihaksia hoitava vaikutus.

Hanki Diffuuseri – elämäsi paras panostus hyvinvointiin

Puhdas+ Ultra Sonic Aroma diffuuseri tuottaa ultraääniaaltojen avulla hienojakoista höyryä, joka kosteuttaa ilmaa ja tekee siitä raikkaan ja hyväntuoksuisen. Kun käytät diffuuseria vain vedellä täytettynä, se kosteuttaa ilmaa ympärilläsi, mikä on hyväksi kasvoillesi, ihollesi ja hengitysteille. Kosteampi ilma sitoo pölyä ja vähentää sen leviämistä. Jos haluat voit lisätä veteen eteeristä öljyä, jolloin diffuuseri tekee huoneesta ihanantuoksuisen. Voit valita esimerkiksi rauhoittavan tai piristävän öljyn mielentilasi mukaan. Kaunis diffuuseri toimii myös sisustuselementtinä.

Tutustu Puhdas+ Aroma Diffusereihin ja eteerisiin öljyihin tästä: Puhdas+ eteeriset öljyt ja Diffuuserit (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.