Prelox - miehille verenkierron tueksi

Prelox - miehille verenkierron tueksi

Toimiva verenkierto ja hapen kuljetus ihan kaikkiin kehon osiin on tärkeää hyvinvoinnin sekä monien kehon toimintojen ylläpitämisen kannalta.

Seksuaalisuus on olennainen osa terveyttä ja hyvinvointia, jossa keskeistä ovat terveelliset elämäntavat. Siksi seksuaaliterveyteen liittyvissä huolissa itsehoidolla on tärkeä merkitys. Esim. erektiolle on eduksi, kun stressin- ja painonhallinta sekä liikunta ovat säännöllisiä eikä tupakointi kuulu elämään.

Typpioksidin merkitys

Verisuoniperäiset ongelmat ovat yleisiä keski-ikäisten ja ikääntyneiden miesten erektiohäiriöissä, koska valtimoiden ahtaumat heikentävät verenkiertoa ja erektio jää heikoksi. Ikääntymisen aiheuttama erektiokyvyn heikkeneminen johtuu myös vähentyneestä typpioksidin tuotannosta elimistössä. Myös sairaudet ja etenkin stressi vähentävät elimistön omaa typpioksidin tuotantoa, mikä usein ensimmäiseksi havaitaan heikentyneenä erektiona.

Typpioksidi saa aikaan sen, että valtimoiden lihaskudos rentoutuu, jolloin verisuonet laajenevat ja veri pääsee kiertämään vapaasti.

Prelox aikuisille miehille

Prelox® on kliinisesti testattu ravintolisä aikuisille miehille. Sen tarkoituksena on vilkastuttaa verenkiertoa* ja ylläpitää elimistön riittävää typpioksidin tuotantoa.
Preloxissa yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol. Pycnogenol on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta. Vesiliukoisella Pycnogenolilla on korkea biologinen hyötyosuus, ja tässä ravintoaineessa on runsaasti hedelmähappoja sekä prosyanideja. Pycnogenolia on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa, joissa sen on todettu vilkastuttavan verenkiertoa*. L-arginiini ja tauriini ovat molemmat typpioksidin lähdeaineita, jotka mahdollistavat typpioksidin tuotannon.

Prelox on kehitetty aikuisille miehille jatkuvaan käyttöön. Päivittäinen annos on 2 tablettia 2 kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan, tämän jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä.

EFSA ID no. 2476

Tästä pääset tutustumaan Prelox tuotteeseen, sekä muihin Pharma Nordin tuotteisiin: Pharma Nord (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.