Alga Maris aurinkosuojat - Suojaa ihosi UV säteilyltä!

Alga Maris aurinkosuojat - Suojaa ihosi UV säteilyltä!

Alga Maris aurinkosuojat

Turvallinen vaihtoehto iholle ja ympäristölle
Ihon suojaaminen UV-säteiltä - tärkeä terveysteko!
Sitä on mahdotonta painottaa liikaa: on ehdottoman tärkeää suojata ihoa UV säteilyltä. Ilman ihon suojaamista auringon ultraviolettisäteet ovat vahingollisia sekä lyhyellä, että pitkällä tähtäimellä.

UVB säteet toimivat auringon (ultravioletti) säteilyn aaltopituuksilla, jotka eivät pääse syvälle ihoon vaan vaikuttavat epidermiksen tasolla. Ne ovat kuitenkin ominaisuuksiltaan hyvin energeettisiä ja aiheuttavat siten pintakerroksen palamista ja tulehdustiloja.

UVA säteet sen sijaan pääsevät syvemmälle ihoon, dermikseen asti. UVA säteet ovat haitallisia siitä syystä, että ne generoivat vapaita radikaaleja. Nämä aggressiiviset ja epävakaat molekyylit hyökkäävät kollageeni ja elastiinisäikeitä vastaan nopeuttaen ihon ikääntymistä.

Terveytesi kannalta on välttämätöntä suojata ihoasi UV-säteilyltä. Joko välttämällä auringossa oleilua tai jos haluat nauttia turvallisesti auringosta, käyttämällä luonnollista aurinkovoidetta, jonka mineraalifiltterit antavat tehokkaan suojan.
Luonnollisten Alga Maris aurinkosuojien vaikutus perustuu mineraalisuodattimiin, jotka heijastavat haitalliset UVA- ja UVB -säteet pois iholta. Luonnolliset aurinkosuojat eivät imeydy ihoon ja siksi ne sopivat erinomaisesti myös herkkäihoisille ja lapsille. Luonnolliset aurinkosuojat ovat turvallisempi valinta myös luonnon ja vesistöjen kannalta, koska ne ovat biohajoavia. Aurinkosuojien ainesosat, kuten sinkkioksidi ja titaanioksidi, ovat peräisin luonnosta eivätkä ole nano kokoisia.

Alga Maris aurinkosuojatuotteet ovat vähintään 99% luonnollisista aineista ja niiden erinomainen teho perustuu mineraalisuodattimien lisäksi patentoituun punalevästä uutettuun Alga-gorria yhdisteeseen, joka on erittäin tehokas antioksidantti, joka uudistaa ihoa.

Suojaa auringolta heti levityksen jälkeen

Fysikaalinen suojan antavan Alga Maris aurinkosuojan teho alkaa välittömästi levityksen jälkeen, eikä suojan muodostumista tarvitse siis odotella. Mineraalifilttereitä sisältävät luonnolliset aurinkosuojat ovat monesti hankalia levittää jättäen iholle imeytymättömän valkoisen pinnan. Alga Maris tuotteiden tuotekehityksen ja laadun ansiosta aurinkosuoja imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä iholle valkoista tai tahmaista pintaa. Luonnollisen aurinkovoiteen suojausteho perustuu mineraalifilttereiden määrään tuotteessa. Mitä isompi suojakerroin, sitä enemmän tuote sisältää mineraalifiltereitä, jotka heijastava uv-säteitä iholta.
Fysikaalinen aurinkovoide kestää iholla
Alga Maris aurinkovoide pysyy iholla erinomaisesti. Mineraalifiltterit kiinnittyvät ihon pintaan ja pysyvät hyvin myös esimerkiksi uimisen aikana. Mikäli oleilet auringossa pitkään, on kuitenkin suositeltavaa lisätä aurinkovoidetta päivän aikana. Erityisesti herkkäihoisten on hyvä lisätä aurinkovoidetta säännöllisesti päivän aikana. Pienikin määrä Alga Maris aurinkovoidetta antaa tehokkaan ja pitkäkestoisen suojan.

Herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille sopivat tuotteet
Alga Maris sarjasta löydät myös herkkäihoisille sopivat hypoallergeeniset ja hajusteettomat tuotteet. SPF50+ suojakertoimen tuotteet sopivatkin erityisen hyvin herkälle iholle ja lapsen iholle.

Tästä linkistä löydät kaikki Alga Maris aurinkosuojat:
https://www.sinunapteekki.fi/collections/algamaris

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.