Kotimainen bertil´s-sarja tarjoaa täsmätuotteita juuri sinun tarpeisiisi

Kotimainen bertil´s-sarja tarjoaa täsmätuotteita juuri sinun tarpeisiisi

bertil´s-ravintolisäsarja sai alkunsa yli 60 vuotta apteekkari Bertil Pomoellin kehittämänä. Bertil oli aikansa edelläkävijä, joka hyödynsi biologian, kasvitieteen ja farmasian tuntemustaan kehittäessään tuotteita ihmisten hyvinvointiin. Tätä tarkoitusta varten hän perusti oman terveystuotetehtaan Pietarsaareen vuonna 1960. Tehdas on toiminnassa edelleen.

bertil´s-sarja sisältää runsaan valikoimaan yksittäisiä ja erittäin korkealaatuisia vitamiini- ja hivenaineravintolisiä, kuten tuttuja C- ja D-vitamiineja, mutta myös harvinaisempia, tiettyihin erityistarpeisiin tarkoitettuja tuotteita. Kromi auttaa tukemaan elimistön normaalia sokeriaineenvaihduntaa, Seleeni kilpirauhasen toimintaa, Kupari ihon normaalia pigmentin muodostusta ja K2-vitamiini puolestaan edistää kalsiumin imeytymistä luustoon. Näillä ravintolisillä on mahdollista vaikuttaa kunkin tiettyyn, yksilölliseen tarpeeseen.

Sarja tunnetaan myös laadukkaista ja huolella harkiten koostetuista yhdistelmävalmisteista. Hemoglobiini on erityisen vatsaystävälliseksi suunniteltu rauta-vitamiini-ravintolisä, joka on saavuttanut laajaa mainetta tehokkaana tukena hemoglobiini- ja ferritiiniarvoille. NivelActive-tuotteen resepti taas on koottu ja hiottu huolellisesti tarjoamaan parhaat mahdolliset raaka-aineet nivelten hyvinvointiin. bertil´s TestoBoost tarjoaa luotettavat, kliinisesti tutkitut ravintoaineet normaalien testosteronitasojen ja seksuaalisen halukkuuden tukemiseen. Suorastaan klassikkotuotteen mainetta nauttii bertil´s Unisin, jonka ainutlaatuinen koostumus on tukenut suomalaisten unta jo pitkälti toistakymmentä vuotta.

Kaikki bertil´s-sarjassa käytetyt raaka-aineet ovat markkinoiden korkealaatuisimpia ja usein käytetään ainesosia, jotka ovat kliinisesti tutkittuja. Ainesosien imeytyvyyteen on kiinnitetty erityisen suurta huomiota – tämä siksi, että vain elimistöön imeytyvä ainesosa voi vaikuttaa. Näin taataan tuotteiden teho ja myös käyttäjäystävällisyys minimoimalla mahdolliset vatsa- ja suolisto-ongelmat. Kaikki tuotteet valmistetaan edelleenkin sarjan syntysijoilla, Pietarsaaressa.

Tutustu bertil's sarjaan tästä: Bertil's (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.