Kotimainen Bodyflex® Boswellia - Nivelten ja tukikudosten hyvinvointiin

Kotimainen Bodyflex® Boswellia - Nivelten ja tukikudosten hyvinvointiin

Satu Tuomiston kauniin ihon salaisuus Luet nyt Kotimainen Bodyflex® Boswellia - Nivelten ja tukikudosten hyvinvointiin 2 minuuttia Seuraava D-vitamiini boostaa vastustuskykyä

Nivelvaivat ovat yleisiä ja voivat aiheuttaa epämukavaa oloa ja liikkumisen vaikeutumista. Ne johtuvat usein ikääntymisestä tai voimakkaan rasituksen aiheuttamasta nivelruston osittaisesta kulumisesta tai rustopinnan vaurioitumisesta. Ylipaino, huonot työasennot ja urheilu kuluttavat niveliä ja saattavat aiheuttaa nivelten jäykkyyttä ja arkuutta.

Bodyflex® Boswellia -ravintolisän sisältämä patentoitu AprèsFlex® Boswellia serrata -uute tuo helpotusta nivelongelmiin luonnollisesti ja voi vaikuttaa jopa viidessä päivässä.

Boswellia serrata tukee nivelterveyttä vatsaystävällisesti

Boswellia serrata -kasvi ja sen vaikutukset erityisesti nivelterveyteen ovat kiinnostaneet länsimaisia tutkijoita viime vuosina. Sen on lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa todettu edistävän nivelten hyvää toimivuutta, liikkuvuutta ja joustavuutta.

Boswellia serrata vaikuttaa nopeasti, jopa viidessä päivässä, ja on vatsaystävällinen. Käytetty kasvin osa on Boswellia-kasvisuvun puiden pihkasta saatava pihkahartsi. Boswellia serrata tunnetaan myös nimellä salaiolibaani ja Intian frankinsensi. Sillä on vuosituhansien käyttöhistoria intialaisessa ayurveda-lääketieteessä ja kiinalaisessa lääketieteessä, joissa sitä on käytetty nivelongelmien lisäksi mm. ihon ja hengitysteiden hyvinvointiin. Kaukoidässä Boswellia serrataa on käytetty emotionaalisen hyvinvoinnin lisäämiseen.

Luonnollista helpotusta nivelongelmiin

Bodyflex® Boswellia -ravintolisä sisältää patentoitua, hyvin imeytyvää AprèsFlex® Boswellia serrata -uutetta 100 mg/kapseli. AprèsFlex® on uuden sukupolven patentoitu Boswellia serrata -uute, jossa vaikuttavan aineen asetyyli-11-keto-beta-boswelliinihapon eli AKBAn määrä on vakioitu.

Puhtaaseen AKBA:an verrattuna AprèsFlex®-uute imeytyy tehokkaammin solukalvojen läpi, sen pitoisuus veressä on korkeampi, se on pitkävaikutteisempi ja sillä on voimakkaampi vaikutus. Tutkimusten mukaan uutteen nivelten hyvinvointia edistävä vaikutus voi alkaa jo viidessä päivässä.

Aktiivisille aikuisille, urheilijoille ja kuntoilijoille

Bodyflex® Boswellia -ravintolisä tukee aktiivista elämäntapaa. Se sopii ikääntyvien ja aktiivisten aikuisten erilaisiin nivelongelmiin, ja siitä on hyötyä myös urheilijoille ja kuntoilijoille, joiden nivelet altistuvat voimakkaalle rasitukselle.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton ravintolisä. Sopii kala- ja äyriäisallergisille.

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Logo AprèsFlex®
AprèsFlex® on Laila Nutraceuticalsin rekisteröimä tavaramerkki.

Tutustu tarkemmin tuotteeseen: Bodyflex Boswellia (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.