NOBE - Pohjolan luonto osaksi ihonhoitoa

NOBE - Pohjolan luonto osaksi ihonhoitoa

Uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja NOBE tuo pohjoisen luonnon ainutlaatuiset raaka-aineet osaksi urbaania elämäntyyliä sekä ihonhoitoa. NOBE-ihonhoitosarja koostuu kolmesta laadukkaasta tuotelinjasta FOREST ELIXIR®, COOLING CARE ja OAT WONDER®, joiden raaka-aineina ovat kotimaiset metsämikrobiuute, FAZER XYLITOL® ja FAZER OAT OIL. Innovatiivisen NOBE-ihonhoitosarjan kosteuttavat ja vahvistavat ainesosat palauttavat ihon mikrobiomin luonnollisen tasapainon tehden siitä hehkuvan ja hyvinvoivan.

NOBE-tuotesarjassa yhdistyvät luonnollisten ainesosien voima, tieteellinen teho sekä pohjoisen luonnon kauneus. It’s in your nature. NOBE.

NOBE Forest Elixir®, Microbiome Skincare

FOREST ELIXIR® -linja on ihon suojakerrosta vahvistava metsäkylpy urbaanille ihmiselle.

NOBE Forest Elixir®, Microbiome Skincare -tuotesarjan teho perustuu Uute Scientificin tuottamaan innovatiiviseen Re-Connecting Nature® -metsämikrobiuutteeseen; maailman ensimmäiseen, Suomen luonnosta saatavaan, ihon luonnollisen mikrobiomitasapainon palauttavaan raaka-aineeseen. Pohjolan metsistä saatavan raaka-aineen on tieteellisesti todistettu palauttavan ihon mikrobiomin luonnollisen tasapainon, vahvistavan ihon suojakerrosta ja tehostavan ihon uusiutumista. 

Metsämikrobiuutteen on myös tutkittu vähentävän ihon punoitusta ja ärsytystä sekä lisäävän ikääntymistä ehkäisevän kollageenin tuotantoa. Lopputuloksena on hyvinvoiva, tasapainoinen ja kuulas iho. Sarjan tuotteilla on kasvonaamiota lukuun ottamatta Ecocertin myöntämä COSMOS Natural -sertifikaatti.

Tuotesarja soveltuu käytettäväksi kaikille ihotyypeille ja etenkin kaupungeissa asuville ihmisille, jotka eivät kiireisen arjen keskellä saa tarpeeksi luontoaltistusta. Tuotteissa on raikas, hieman metsäinen tuoksu - pois lukien tehotipat, jotka eivät sisällä hajusteita.

NOBE Cooling Care, Arctic Skincare

COOLING CARE -linjan virkistävä FAZER XYLITOL® kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta.

NOBE Cooling Care, Arctic Skincare -sarjan teho perustuu Fazer Foodtechin tuottamaan FAZER XYLITOL® -kaurainnovaatioon. Pohjolan arktisen ilmaston viilentävät vaikutukset tuntuvat iholla avantouinnin tavoin; tuotteet viilentävät, rauhoittavat ja syväkosteuttavat ihoa vähentäen samalla turvotusta.

NOBE Cooling Care, Arctic Skincare sarjassa on hyödynnetty Fazerin sivuvirroista valmistettua FAZER XYLITOL® -kauraksylitolia. Korkealaatuisista kauran kuorista valmistettu kauraksylitoli-innovaatio on ainut laatuaan maailmassa. Kauraksylitoli sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon ja sillä on viilentävä sekä rauhoittava vaikutus. Kauraksylitoli on myös prebioottinen ainesosa, joka tukee ihon luonnollista mikrobiomia vahvistaen ihon suojakerrosta. Sarjan tuotteet sisältävät lisäksi aloe veran, levän, jamssin, jalavanjuuren ja orvokin uutteista koostuvaa Soothing Cooler® -yhdistettä, jolla on viilentävä, rauhoittava ja syväkosteuttava vaikutus. Antioksidanttista suojaa antava yhdiste vähentää samalla turvotusta. Yhdisteen on kliinisesti todistettu vähentävän kuumuuden tunnetta iholla ja antavan pitkäkestoisen viilentävän vaikutuksen.

NOBE Oat Wonder®, Superfood Skincare

OAT WONDER® -linjan ravitseva FAZER OAT OIL ravitsee ja rauhoittaa herkkää ihoa.

NOBE Oat Wonder®, Superfood Skincare -sarjan tuotteet sisältävät yhdistelmän omega-6-rasvahappoja, E-vitamiinia sekä keramideja, jotka ravitsevat, suojaavat ja vahvistavat ihoa. Sarjan pääraaka-aineena on Fazer Foodtechin tuottama, superfoodina tunnettu FAZER OAT OIL, joka sisältää runsaasti omega-6-rasvahappoja, E-vitamiinia ja keramideja, jotka ravitsevat, suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta sekä vahvistavat ihon suojakerrosta. Kauraöljyllä on myös ihoa tehokkaasti rauhoittava, ärsytystä vähentävä vaikutus, ja se ehkäisee kosteutta haihtumasta iholta, mikä tekee siitä optimaalisen herkälle ja kuivalle iholle. Tuotteissa on mieto, aavistuksen vaniljainen tuoksu.

Pohjolan vuodenaikojen voimat tuntuvat kauran tehokkaissa ainesosissa, joiden vaikutukset elvyttävät ihon ja antavat sille kauniin kuulaan hehkun.

Tutustu tästä NOBE Nordic Beautyn tuotteisiin: NOBE Nordic Beauty (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.