Magnesium tukee aineenvaihduntaa ja palautumista

Magnesium tukee aineenvaihduntaa ja palautumista

Mitä on esteettinen kinesioteippaus? Luet nyt Magnesium tukee aineenvaihduntaa ja palautumista 2 minuuttia Seuraava Mitkä ovat suomalaisten tärkeimmät ravintolisät?

Magnesium on yksi runsaimmista ihmiskehossa esiintyvistä mineraaleista, joka osallistuu yli kolmeensataan aineenvaihdunnan tapahtumaan. Magnesium muun muassa edistää lihasten toimintaa, tukee luuston hyvinvointia ja energia-aineenvaihduntaa, edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Magnesium on etenkin liikkujien ja urheilijoiden suosiossa, sillä se tukee treeneistä palautumista. Moninaisten hyötyjensä ansiosta voidaan kuitenkin todeta, että magnesiumlisän käytöstä voisi olla hyötyä meistä jokaiselle kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa.

Magnesiumin lähteitä ovat esimerkiksi tummanvihreät kasvikset, pähkinät, siemenet, pavut, täysjyväviljat sekä kala, kana ja punainen liha. Nykyisen tutkimustiedon mukaan ruoassa olevasta magnesiumista imeytyy ihmiskehoon kuitenkin vain noin 20–40 %. Tämä yhdistettynä riittämättömään kasvisten syöntiin voi johtaa liian vähäiseen magnesiumin saantiin.

Magnesiumeja on moneen lähtöön 

Sinunapteekin verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman magnesiumvalmisteita. Kotimaiselta Puhdistamolta on saatavilla kolme erilaista magnesiumia: Energia Magnesium, Tripla Magnesium sekä Ilta Magnesium, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin.

Energia Magnesium edistää kehon normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja se on paras otettuna aamulla tai päiväaikaan. Tuote sisältää korkealaatuista magnesiummalaattia, asetyyli-l-karnitiinia sekä trans-resveratrolia tasapainoisena yhdistelmänä. Energia Magnesium auttaa kehoa muodostamaan soluenergiaa tehokkaammin.

Tripla Magnesium sisältää kolmea korkealaatuista magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia tasapainoisena yhdistelmänä. Tripla Magnesium edistää muun muassa lihasten toimintaa, proteiinisynteesiä, energia-aineenvaihduntaa ja vahvistaa luustoa.

Ilta Magnesium on tasapainoinen magnesium-yrttiuutevalmiste. Sen sisältämä magnesiumglysinaatti palauttaa kehoa ja mieltä, sillä magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa stressaavankin arjen keskellä. Valmisteen sisältämä l-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka on sekä serotoniinin ja melatoniinin lähtöaine. Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin, ja se voi auttaa parempilaatuisen unen tavoittelussa.

Puhdistamon magnesiumtuotteet ovat hellävaraisia vatsalle ja imeytyvät erinomaisesti. Vegaanisina tuotteina ne soveltuvat myös kasvissyöjille. Tuotteet valmistetaan Suomessa Lempäälässä yrityksen omalla tehtaalla.

Löydä oma suosikkisi Puhdistamon monipuolisesta valikoimasta!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.