Pidä kiinni päätöksistäsi: Bio-Kromi  on tehokas verensokeritasojen hallintaan

Pidä kiinni päätöksistäsi: Bio-Kromi on tehokas verensokeritasojen hallintaan

Biohakkerin vinkit ravintolisien imeytymisen optimointiin Luet nyt Pidä kiinni päätöksistäsi: Bio-Kromi on tehokas verensokeritasojen hallintaan 1 minuutti Seuraava Anna hiuksillesi uusi alku uuden vuoden kunniaksi

Mitä uudenvuoden lupauksellesi kuuluu? Sokerisia mielitekoja on helpompi vastustaa, kun verensokeritaso pidetään tasaisena.         

Verensokeri tasapainoon

Painonhallitsijan kannattaa pitää yllä tasaista ateriarytmiä ja välttää napostelua, joka kerryttää turhia kaloreita päivän mittaan. Kromi auttaa ehkäisemään äkillisiä heilahduksia, joiden tiedetään aiheuttavan makeanhimoa. Se edistää myös makroravintoaineiden, kuten rasvan ja proteiinien, aineenvaihduntaa, mikä on tärkeää ihanteellisen painon ylläpidon kannalta.

Orgaanista kromia sisältävä Bio-Kromi -ravintolisä voi auttaa luonnollisella tavalla painonhallinnassa, sillä kromin verensokeria tasapainottavan ominaisuuden avulla se voi vähentää napostelun tarvetta aterioiden välillä.

Orgaaninen kromi tehostaa glukoosin aineenvaihduntaa

Kromi on osa molekyyliä, joka koostuu neljästä kromi-ionista ja neljästä aminohaposta. Kromi toimii soluviestijänä auttaen sokerin (glukoosin) pääsyä soluihin, ja sen ansiosta solujen glukoosiaineenvaihdunta tehostuu moninkertaisesti.

Bio-Kromi - orgaaninen kromin lähde

Bio-Kromi -ravintolisä valmistetaan tanskalaisen Pharma Nordin kehittämästä ja tuottamasta orgaanisesta ChromoPrecise-kromihiivasta, jossa kromi on erityisen käymisprosessin myötä sidottu aminohappoihin ja peptideihin. Tämä ainutlaatuinen tekniikka nostaa valmisteen hyötyosuuden korkeaksi. Valmisteen hiiva on inaktivoitu kuumentamalla, joten se ei yleensä aiheuta hiivaan liittyviä haitallisia reaktioita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se soveltuu vegaaneille.

Tutustu tästä tuotteeseen: Pharma Nord Bio-Kromi ChromoPrecise 100 µg 60 tabl. (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.