Riittävä nesteytys on hyvinvoinnin perusta

Riittävä nesteytys on hyvinvoinnin perusta

Näin poistat aurinkovoiteet lempeän tehokkaasti Luet nyt Riittävä nesteytys on hyvinvoinnin perusta 2 minuuttia Seuraava 6 vinkkiä stressinhallintaan

Kuinka paljon olet muistanut juoda tänään?

Riittävä nesteytys pitää suorituskyvyn kunnossa niin töissä kuin treeneissä. Erityisesti lämpimät säät ja korkeat liikuntamäärät voivat johtaa veden sekä elektrolyyttien puutokseen ja sitä kautta riittämättömään nesteytykseen.

Alkavan nestehukan tunnistaa muun muassa suun kuivumisesta, janon tunteesta, päänsärystä, heikotuksesta ja nälän tunteesta. Muita nestehukan merkkejä ovat esimerkiksi tumma virtsa, lihaskrampit, uupumus ja väsymys.

Elektrolyyttijauheet sisältävät ihmiskeholle keskeisimpiä elektrolyyttejä sekä muita nesteytystä tukevia ainesosia valmiissa sekoituksessa, jota voi lisätä helposti veden joukkoon. Elektrolyyttijauheen avulla voit siis tehostaa nesteiden imeytymistä ja näin edistää kehon hyvää nestetasapainoa.

Markkinoilla on jonkin verran erilaisia jauhevalmisteita. Siksi on hyvä varmistaa, että käyttämäsi tuotteen ainesosat ovat aidosti laadukkaita.

Mikä erottaa Puhdistamon elektrolyyttijauheet muista?

Puhdistamon elektrolyyttijauheen resepti on erittäin kokonaisvaltainen ja kattava. Se on suunniteltu korvaamaan hikoillessa menetetyt suolat, ja soveltuu erinomaisesti jopa äärimmäistä suorituskykyä itseltään vaativien huippu-urheilijoiden käyttöön.

Toisaalta elektrolyyttijauhe sopii myös arkiseen ja jokapäiväiseen nesteytykseen aina kun hikoilemme esimerkiksi liikkuessa, saunoessa tai kuumana kesäpäivänä.

Puhdistamon elektrolyyttijauhe sisältää natriumin lähteenä toimivan Guérande-merisuolan sekä muiden keskeisimpien elektrolyyttien (kalium, kalsium ja magnesium) lisäksi muun muassa C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®).

Kaikki ainesosat on Puhdistamolle tuttuun tapaan hankittu laadukkaimmista mahdollisista lähteistä. Tuote on myös nimemme mukaisesti "puhdas", eli se ei sisällä lainkaan sokeria, keinotekoisia makeutusaineita tai muita lisäaineita.

Tuote soveltuukin hyvin myös pätkäpaastoiluun ja VHH/keto-ruokavalioihin, sillä se on käytännössä kaloriton ja yhdessä annoksessa on vain 0,1 g hiilihydraatteja. Raikkaan makunsa tuote saa luontaisista stevioliglykosideista.

Löydät meiltä laajan valikoiman Puhdistamon elektrolyyttijauheita. Kevään uutuusmaku on herkullisen hedelmäinen Tropical!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.