Uutta Biomedilta - Orasmix viherjauhe

Uutta Biomedilta - Orasmix viherjauhe

Biomedin uutuus Orasmix -viherjauhe; Ravintorikas yhdistelmä ohranorasta, vehnänorasmehua ja parsakaalinituja.

Tehokkaasti alkalisoiva eli happo-emästasapainoa korjaava viherjauhe sopii päivittäiseen käyttöön.

Monien ihmisten ruokavalio on liian happovoittoinen. Se sisältää usein turhan paljon lihaa, viljatuotteita, kahvia, virvoitusjuomia ja sokeripitoisia maitotaloustuotteita. Elimistö pystyy itse hyvin pitkälle taistelemaan happoja vastaan ja tasapainottamaan tilannetta, mutta siitä on omat seurauksensa.

Elimistö "lainaa" emäksisiä aineita mineraalivarastoista kuten luustosta, hiuksista, kynsistä, ihosta ja muista kudoksista ja ajan mittaan ne alkavat haurastua ja voimaan huonosti. Elimistö suojaa myös veren happo-emästasapainoa mm. hamstraamalla rasvaa varastoidakseen happamia kuona-aineita ja myrkkyjä; tämä voi aiheuttaa lihomista. Ylipaino ei siis välttämättä aina johdu rasvasta vaan happamuudesta.

Viherjauheita voi valmistaa itsekin vaikkapa talven varalle, mutta se vaatii hiukan viitseliäisyyttä. Tuoretta vihersilppua voi pakastaa talven viherköyhyyden varalle. Idut ja oraat sisältävät lähes kaikkia niitä vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja aminohappoja sekä antioksidantteja, joita ihmisen tulee saada päivittäin. Oraissa on lisäksi runsaasti klorofylliä eli lehtivihreää, joka edistää uuden kudoksen syntyä, hapen kulkua soluihin ja ravinteiden hyväksikäyttöä soluissa, punaisten verisolujen muodostusta sekä kuonan poistumista kehosta.

Viherjauheita kannattaa suosia aina, mutta etenkin pimeinä vuodenaikoina, kun luonto on lepotilassa ja elimistö himoitsee vihreää puhdistuakseen. 

Kannattaa myös huomioida että vehnän -ja ohranoraat ovat nimestään huolimatta gluteenittomia. Orasvaiheessa ne luokitellaan enemmänkin vihanneksiksi, joten Orasmix tuote sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Kuvissa: Biomedin lähitilan oraskasvattajan kuvia vehnänoraasta

Biomed on valmistanut vehnänorastuotteita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja voidaankin sanoa että se on suomalaisten orastuotteiden ehdoton edelläkävijä. Parsakaalin idun versot ovat uudempia tulokkaita, joissa nykytietämyksen mukaan on runsaasti mm. sulforafaani nimistä terveyttä edistävää superyhdistettä. Nämä kaksi yhdistettynä monille tuttuun ohranoraaseen ovat todellinen vihreä terveyspankki.

Biomed Orasmix on helppokäyttöinen ja miedon makuinen jauhe, jota voi käyttää 1-2 teelusikallista päivittäin monenlaiseen juomaan sekoitettuna. 

Tutustu tästä Biomedin tuotteisiin: Biomed (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.