Ihonhoidon ihmeaine - Niasiiniamidi

Ihonhoidon ihmeaine - Niasiiniamidi

Niasiiniamidi, tunnettu myös nimellä B3-vitamiini, on noussut kosmetiikan suosikikkiaineeksi sen monipuolisten etujen ansiosta. Niasiiniamidi on suuressa suosiossa erityisesti niiden keskuudessa jotka kärsivät rasvaisesta ja epäpuhtaasta ihosta, tai punoittavasta ja tulehdusherkästä ihosta.

Tämä vesiliukoinen vitamiini ei petä odotuksiaan. Ihonhoidossa niasiiniamidi pelaa keskeistä roolia tukemalla ihon suojakerrosta, mikä on olennaista terveen ja kestävän ihon ylläpitämiseksi.

Niasiiniamidilla on monia loistavia ominaisuuksia, kuten sen tulehdusta estävät vaikutukset, jotka tekevät siitä ihanteellisen herkälle iholle ja tulehduksille alttiille iholle. Se auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja vähentämään punoitusta.

Hyödyt:
1. Tulehdusta estävät ominaisuudet: Niasiiniamidia juhlitaan sen tulehdusta vähentävistä vaikutuksista, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan herkkäihoisille tai ärtyneelle iholle. Se auttaa rauhoittamaan punoitusta ja ärtynyttä ihoa sekä vähentämään tulehdusta.

2. Kosteutus ja kosteuden säilyttäminen: Tämä monipuolinen vitamiini tehostaa ihon luontaista kykyä säilyttää kosteus. Parantamalla suojakerroksen toimintaa niasiiniamidi auttaa estämään kosteuden menetystä, pitäen ihon kosteutettuna ja kimmoisana.

3. Ihon sävyn tasoittaminen: Epätasainen ihonsävy, hyperpigmentaatio ja tummat läiskät ovat yleisiä monella. Niasiiniamidi on osoittanut kykynsä estää pigmentin siirtoa ihossa, johtaen tasaisempaan ihonsävyyn ja tummien läiskien näkyvyyden vähenemiseen.

4. Ihohuokosten pienentäminen: Niitä, jotka haluavat pienentää ihohuokosia, niasiiniamidi auttaa arvokkaasti. Se auttaa säätelemään öljyntuotantoa ja parantaa ihon elastisuutta, mikä vaikuttaa pienempien huokosten ulkonäköön.

5. Juonteiden ja ryppyjen siloittaminen: Niasiiniamidi stimuloi kollageenin tuotantoa, proteiinia, joka on olennainen ihon kimmoisuuden ylläpitämiseksi. Iän myötä kollageenin tuotanto luonnollisesti vähenee, mikä johtaa hienojen juonteiden ja ryppyjen muodostumiseen. Niasiiniamidi auttaa lieventämään näitä ikääntymisen merkkejä.

Kaksi pitoisuutta 5% ja 10%, kumman valitsen? 

Valittaessa näiden kahden pitoisuuden välillä sinun tulisi ottaa huomioon oma ihosi tarpeet ja herkkyys. Jos sinulla on herkkä iho tai et ole aikaisemmin käyttänyt niasiiniamidia sisältäviä tuotteita, voit aloittaa miedommasta vaihtoehdosta. Tämä auttaa ihoasi tottumaan niasiiniamidiin ilman suurta riskiä ärsytykselle. Jos taas haluat voimakkaamman vaikutuksen tai olet jo kokenut käyttäjä, voit harkita 10 % pitoisuuden käyttöä.

 

Niasiiniamidi seerumi 5 % sopii:

  • Herkälle iholle: 5 % pitoisuus on yleensä hellävaraisempi vaihtoehto ja sopii hyvin herkälle iholle ilman suurta ärsytysriskiä.
  • Aloittelijoille: Jos et ole aikaisemmin käyttänyt niasiiniamidia sisältäviä tuotteita, 5 % seerumi on hyvä valinta aloittaaksesi.
  • Ihon tasoittamiseen: Se auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pieniä epätasaisuuksia.

Tästä pääset tutustumaan tuotteeseen: Puhdas+ Niacinmide Serum 5% - Seerumi 30 ml (sinunapteekki.fi)

Niasiiniamidi seerumi 10 % sopii:

  • Rasvaiselle iholle: 10 % pitoisuus auttaa hallitsemaan liiallista talineritystä
  • Iholle, joka tarvitsee voimakkaampaa vaikutusta: Jos olet jo kokenut niasiiniamidin ja etsit voimakkaampaa ihonhoitotuotetta, 10 % seerumi voi olla tehokkaampi vaihtoehto.
  • Ikääntyvälle iholle: Korkeampi pitoisuus auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä sekä parantamaan ihon kimmoisuutta.

Tästä pääset tutustumaan tuotteeseen: Puhdas+ Niacinamide Serum 10 % - Seerumi 30 ml (sinunapteekki.fi)

Niasiiniamidi on nyt saatavilla kotimaisena tuotteena

Nyt voit ostaa niasiiniamidia kotimaisena. Puhdas+ Niacinamide Serumit on valmistettu Puhdas+:n omalla luonnonkosmetiikkatehtaalla Tuusulassa. Ne ovat 100% vegaanisia.

Seerumeita voit käyttää sellaisenaan tai osana muuta ihonhoitorutiiniasi.

Käyttö: Levitä 1-2 tippaa puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kosteusvoiteen levittämistä.

Tutustu tästä Puhdas+ tuotteisiin: Puhdas+ (Sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.