emmi® -Ultraäänihammasharjat koko perheelle ja lemmikille

emmi® -Ultraäänihammasharjat koko perheelle ja lemmikille

Tiesitkö, että 100% ultraäänellä toimiva hammasharja on yksi hellävaraisimmista hammasharjoista? Saksalainen emmi Ultrasonic GmbH viettää vuonna 2022 yrityksensä juhlavuotta ja juhlii samalla ultraääniteknologian voittokulkuaan hampaidenhoitoteknologiassa.

emmi®-dent hyödyntää saksalaisten huippuinsinöörien kehittämää teknologiaa, jonka hyötyjen tutkiminen hampaidenhoidossa on aloitettu jo yli kymmenen vuotta sitten. emmi® Ultrasonic on kehittänyt innovatiivista teknologiaansa, jonka avulla hampaat saadaan puhdistettua innovatiivisella ja täysin mullistavalla tavalla.

Nykyisellä emmi® ultraääniteknologialla hampaat puhdistetaan täysin ilman harjaavaa liikettä ja ilman hankausta. Kun hankaavaa liikettä ei tehdä, tämä säästää hammaskiillettä ja ehkäisee ikenien vetäytymistä, joka voi olla kivuliasta ja aiheuttaa vihlontaa.

Miten tämä on mahdollista? Kuinka 100 % ultraääniteknologiaa voidaan hyödyntää hampaidenpuhdistuksessa?

Ultraäänihammasharjan harjaspäähän asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa jopa 96 miljoonaa ultraääni-impulssia minuutissa. Ultraääni-impulssit kulkeutuvat harjasten kautta suuhun ja puhdistavat hampaat ja hoitavat ikeniä ilman hankaavaa liikettä.

Ultraäänihammasharja muodostaa ultraäänihammastahnasta miljoonia mikroskooppisen pieniä nanokuplia, jotka tunkeutuvat suussa joka paikkaan. Nanokuplat poksahtelevat huomaamattomasti hampaiden pinnassa irrottaen plakin, pinttymät ja tummentumat palauttaen hampaiden normaalin luuston värin. Täten esimerkiksi hampaiden valkaisu tapahtuu luonnollisesti ilman hankaavia rakeita, jotka saattavat vahingoittaa hammaskiillettä. Ultraääni itsessään on desinfioivaa, joten se tuhoaa myös plakkibakteerit jopa 12 millimetrin laajuudelta saakka. Ultraääni ulottuu ikenien sisään ja myös sinne minne tavallinen hammasharja tai hammaslanka eivät ulota.

Ultraääni on ääniaaltoa, joka on vaaratonta ihmiselle mutta haitallista bakteereille. Pesu Ultraäänihammasharjalla on helppoa – se sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Ultraääni on ääniaaltoa, jota ihmiskorva ei kuule. Ultraääniaallot ovat vaarattomia ihmisille, mutta bakteereja tuhoavaa. Parhaiten Ultraäänihammasharja toimiikin päivittäisessä hampaiden puhdistuksessa, mutta myös esimerkiksi hammaskiveä ennaltaehkäisevänä laitteena, sillä ultraääni tuhoaa plakkibakteerit, jolloin hammaskiveä ei pääse enää muodostumaan.

Pesu Ultraäänihammasharjalla tapahtuu helposti levittämällä Ultraäänihammastahnaa ensin esimerkiksi ylähampaisiin. Tämän jälkeen Ultraäänihammasharjan harjasosa kastellaan ja sitä pidetään noin 6 sekuntia yhdessä pestävässä kohdassa. Harjasosa peittää noin 2-3 hammasta kerrallaan. Kun 6 sekuntia on kulunut, ultraäänihammasharja antaa merkkiäänen, jolloin pesukohtaa vaihdetaan. Näin käydään koko suu läpi. Mikäli ikenissä on ientulehdus tai hampaissa on paljon hammaskiveä tai tummentumia, voidaan ultraäänihammasharjaa pitää pestävässä kohdassa huoletta pidempiä aikoja (esim. 30 sekuntia). Pidempiaikainen pesu on täysin vaaratonta ja tehostaa elimistön omia parantumismekanismeja. emmi®-dent Ultraäänihammasharjat toimivat 1,6 MHz taajuudella ja 0,2 watin teholla (suositeltava turvaraja ihmisille on 50 wattia).

Ultraäänihammasharja sopii kaikille ja kaikenikäisille. Ultraäänihammasharja soveltuu päivittäiseen käyttöön eikä sen lisäksi tarvita muuta hammasharjaa. Erityistä etua Ultraäänihammasharjasta on ihmisille, joiden toimintakyky on rajoittunut tai joiden hampaidenpuhdistus muutoin on haastavaa.

Noin kolmen minuutin pesulla läpikäyt ylä- ja alahampaat sekä purupinnat aamuin ja illoin. emmi®-dent Ultraäänihammasharjaan on saatavilla erilaisia tahnoja sekä harjaspäät sekä aikuisille että lapsille. Myös hammasrautojen käyttäjille on saatavilla harjaspäitä, joiden harjakset on porrastettu siten, että ultraääni ulottuu mahdollisimman hyvin kaikille pestäville alueille. Koska 100 % ultraääni ei ulotu vain pestävään kohtaan vaan myös 12 millimetrin laajuudelle, on Ultraäänihammasharjasta erityistä hyötyä heille, joiden on vaikea ulottua tarkasti kaikkiin pestäviin kohtiin tai esimerkiksi hammasrautojen alle.

Myös lapsille ultraäänihammasharjan käyttö on helppoa. Hammastahna levitetään ylä- ja alahampaisiin ja sen jälkeen pitämällä harjaspäätä pestävässä kohdassa, kaikki alueet käydään läpi. Pienempien lasten kanssa hampaidenpesua on syytä valvoa kuten tavallisen hammasharjankin kohdalla.

Ultraäänihammasharjoissa yksi laite riittää koko perheelle, samoin kuin sähköhammasharjojen kanssa. Kullakin käyttäjällä tulee olla oma harjaspää. Harjaspäät vaihdetaan 3-4 kuukauden välein kuten muutkin hammasharjat. Patentoidun mikrosirun sijaitessa harjasosan päässä, harjasosa on vaihdettava riittävän usein, jotta varmistetaan mikrosirun toimivuus. Harjakset myös pehmenevät käytön myötä, jolloin niiden kyky kuljettaa ultraääntä 100% teholla heikkenee. Kun harjaspää vaihdetaan, ultraääniaallot pääsevät kulkeutumaan varmuudella taas 100% teholla.

emmi®-dent Ultraäänihammasharjojen edut pähkinänkuoressa:
• Harjaavaa liikettä ei tehdä – hellävarainen ikenille ja hammaskiilteelle
• Ultraääni ulottuu 12 mm laajuudelle - myös vaikeisiin paikkoihin ja ikenien sisään tuhoten bakteereja myös sieltä minne tavalliset harjakset tai hammaslanka ei ulota
• Ultraääni aktivoi elimistön parantumismekanismeja ja hoitaa myös ientulehduksia
• Soveltuu koko perheelle – vaivaton käyttää aikuisten ja lasten

Tästä linkistä pääset tutustumaan emmi®- dent tuotteisiin: https://www.sinunapteekki.fi/collections/emmi-dent

emmi® Ultrasonic Ultraäänihammasharjat eivät vain väitä olevansa jotain, vaan niiden innovatiivinen teknologia on palkittu ja hoitoteho luotettavaksi todistettu. Uusin merkittävin palkinto emmi® Ultraäänilaitteille on Teknologiapalkinto vuodelta 2019, jonka on myöntänyt Global Health & Pharma. Palkinto on myönnetty emmin® kaikille Ultraäänilaitteille – ihmisten ja lemmikkien ultraäänihammasharjoille ja myös emmi®–skin Ultraäänilaitteille. Lemmikkien emmi®-pet Ultraäänilaite on myös Saksan Kennelliiton suosittelema.

EMMI®- PET ULTRAÄÄNIHAMMASHARJA LEMMIKILLE

emmi®-pet lemmikeille hoitaa lemmikkisi hampaat ja suun täysin ilman liikettä, tärinää tai ääntä.


emmi® Ultraänihammasharjoista on saatavilla myös lemmikkien versio. emmi®-pet Ultraäänihammasharja soveltuu koirille, kissoille ja hevosille. Toisin kuin ihmisten versiossa, lemmikkien laitteessa ei ole lainkaan liikettä, tärinää tai ääntä, jotta se ei pelota lemmikkiä. Ihmisten harjaan on asennettu pehmeä värinä, sillä ihmiset haluavat yleensä kokea, että laite on päällä tai pois. Lemmikkien laitteessa tätä värinää ei ole ja myös ihmisten laitteesta värinä voidaan kytkeä pois päältä.

Lemmikkien emmi®–pet Ultraäänihammasharja on todella helppokäyttöinen ja sitä on helppo käyttää kotona, vaikka laitetta käyttävät myös ammattilaiset. Lemmikki totutetaan hiljalleen pesuun, jonka jälkeen pesu tapahtuu samoin kuin ihmisten laitteella läpikäymällä lemmikin suu läpi pesukohta kerrallaan. Erityisen tehokas emmi®-pet Ultraäänihammasharja on yleisen suuhygienian hoidossa sekä hammaskiven ennaltaehkäisyssä. Kun peset karvaisen kaverisi hampaat päivittäin, ehkäiset suuongelmien syntymistä ja hoidat myös lemmikkisi pahanhajuisen hengityksen. emmi®-pet Ultraäänihammasharjan käyttö on suositeltavaa aloittaa jo pennusta lähtien ja mikäli et käytä Ultraäänihammasharjaa päivittäin, saatavilla on erilaisia emmin suosittelemia Desinfoivia Suusuihkeita tai Orozyme Hammasgeeliä hoitopäivien väliin.


Laitteilla on satojatuhansia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri Euroopan. Laitteella on kahden vuoden huoltotakuu. Vaihtoharjat, Ultraäänitahnat ja muuta emmi®-tarvikkeet tilattavissa myös meiltä!

Juhli kanssamme emmi® Ultrasonicin 20-vuotisjuhlavuotta ja hanki emmi® Ultraäänihammasharja itsellesi ja lemmikillesi!

emmi®- dent tuotteisiin: https://www.sinunapteekki.fi/collections/emmi-dent

emmi®- pet tuotteisiin: https://www.sinunapteekki.fi/collections/emmi-pet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.