Flow Cosmetics - AHA & BHA- yöseerumilla hyvästit samealle, väsyneelle iholle

Flow Cosmetics - AHA & BHA- yöseerumilla hyvästit samealle, väsyneelle iholle

emmi® -Ultraäänihammasharjat koko perheelle ja lemmikille Luet nyt Flow Cosmetics - AHA & BHA- yöseerumilla hyvästit samealle, väsyneelle iholle 2 minuuttia Seuraava Feel Free - ihonhoitoa luonnollisesti ja edullisesti

Oletko jo testannut Flow Cosmeticsin luonnollista, ihoa uudistavaa AHA & BHA -yöseerumia? 

Ammattikosmetologit sekä intohimoiset kosmetiikan harrastajat ovat ylistäneet AHA- ja BHA-happoja jo vuosia. Kauneushoitoloissa perinteisesti tehtävät happokuorinnat ovat voimakkaasti ihoa uudistavia hoitoja, jotka ovat tunnettuja välittömistä vaikutuksistaan. Flow Cosmeticsin uusi AHA & BHA Peeling Serum on voimakkaita kosmetologihoitoja hellävaraisempi ja miedompi, mutta tuotteen säännöllisellä käytöllä voidaan saavuttaa samoja tuloksia.

Huomioithan, että seerumi on erittäin tehokas, joten tutustu hyvin käyttöohjeeseen ennen käyttöä, äläkä käytä tuotetta, mikäli ihosi on kovin herkkä.


Flow Cosmeticsin 100% luonnollisista ainesosista valmistettu AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi mm.

• Kirkastaa ihoa
• Silottaa juonteita
• Uudistaa ihosolukkoa
• Vähentää epäpuhtauksia ja tukkeumia
• Kosteuttaa ihoa
• Auttaa ihoa vastaanottamaan muut hoitavat tuotteet paremmin

Tuloksia ei tarvitse odottaa pitkään: Ihoa kosteuttava vaikutus näkyy jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, ja täydet vaikutukset ovat havaittavissa noin kahdessa viikossa.

Kenelle AHA & BHA Peeling serum -yöseerumi sopii? 

Lähtökohtaisesti yöseerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta emme suosittele sitä kovin herkkäihoiselle. AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sopii erityisesti:

• Ikääntyvälle iholle
• Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle
• Laajentuneille ihohuokosille
• Samealle ja elottomalle iholle
• Epätasaiselle, pigmentoituneelle iholle
• Maksaläiskille

Ihoa kirkastava ja kuoriva AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumia ei tarvitse huuhdella.


Seerumin käyttö on helppoa:
1. Levitä tuote kasvoille illalla ihon puhdistamisen jälkeen.
2. Jatka ihonhoitorutiiniasi muilla tuotteillasi normaalisti, ja anna vaikuttaa yön yli. Älä käytä muita kuorivia tuotteita samanaikaisesti! 

Vinkki! Käytä tuotetta aluksi esimerkiksi kolmen päivän välein, ja tihennä väliä hiljalleen. Tuotetta voidaan käyttää myös kuuriluonteisesti.

Kuulostele ihoasi, ja selvitä omalle ihollesi sopivin käyttöväli! Parhaan tuloksen saat, kun yhdistät yöseerumin tehokkaaseen kosteutukseen, kuten Hyaluron & Probiotics –seerumiin: kun iho uudistuu, kosteutukseen pitää panostaa!

Jos happoja sisältävät tuotteet ovat sinulle uusia, etkä ole varma siitä, miten ihosi reagoi, aloita käyttö varovasti! Jos olet herkkäihoinen, mutta haluat kokeilla tuotetta, voit myös käyttää seerumia kasvonaamion tapaan, ja antaa sen vaikuttaa illalla haluamasi ajan ennen nukkumaanmenoa.

Muista, että happoja sisältäviä tuotteita käytettäessä on syytä välttää suoraa auringonvaloa. Käytä tuotetta yöseerumina, ja muista seuraavana päivänä käyttää tehokasta aurinkosuojaa.

Tutustu tuotteeseen tästä linkistä: Flow AHA & BHA Peeling Serum - Yöseerumi 30 ml

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.