Miksi valita Geisha Safety Razor ihokarvojenajeluun?

Miksi valita Geisha Safety Razor ihokarvojenajeluun?

Geisha Safety razor on ekologisempi ja kestävämpi vaihtoehto ihokarvojen ajeluun. Toisin kuin muovinen kollegansa, se ei tuota lainkaan muovijätettä ja on täten vihreämpi vaihtoehto karvojen poistoon. Tämän lisäksi, safety razor on ihoystävällisempi. Tavallisesti muovisissa vaihtopäissä on teriä kolmesta jopa viiteen kappaletta. Jokainen näistä teristä raapii ihon pintaa ärsyttäen sitä. Muovista sheiveriä käytettäessä, myös sisäänpäin kasvaneet karvat ovat yleisiä. Safety razorissa on sen sijaan vain yksi terä, joka riittää hoitamaan homman ilman ylimääräistä ihoärsytystä! Tästä syystä safety razor on täydellinen valinta myös herkälle iholle.


Suomalainen tuotemerkki Geisha on tuonut markkinoille oman safety razorin; Geisha Shaverin. Tämä upea ruusukultainen sheiveri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on täten paljon kestävämpi kuin tavallinen, muovinen sheiveri. Hyvällä huolenpidolla saat Geisha Sheiverista ikuisen ystävän! Kaksipuoliset vaihtoterät ovat sekä kestävämpiä että edullisempia kuin muoviset vastaavat. Pitkässä juoksussa Geisha Shaver säästää siis luonnon lisäksi myös rahapussia! Elinkaarensa päähän tulleen vaihtoterän voi laittaa metallinkeräykseen.

Syitä vaihtaa Geisha Shaver kestohöylään:

    Ei muovijätettä
    Edullisempi vaihtoehto
    Kierrätettävät vaihtoterät
    Ei ärsytä ihoa
    Suomalainen brändi
    Upea ulkonäkö

Mikäli ajat kestohöylällä ensimmäistä kertaa, kannattaa aloittaa helpoista kohdista kuten sääristä. Näin on helpompi opetella oikeaa ajokulmaa sekä sopivaa painetta. Kainalot ja intiimialue ovat haastavia, sillä niissä on enemmän muotoja ja kulmia, joten kannattaa olla tarkkana. Pidä huoli että terä ei ole tylsä! Jos on, niin vaihda se. Pidä huoli että sinulla on tarpeeksi öljyä tai muuta karvanpoistoon tarkoitettua ainetta, ajoa suorittaessa. Lisää öljyä kun siltä tuntuu ja varsinkin mikäli huuhtelet välillä. Geisha tuotemerkiltä löytyy myös oivat tykötarpeet kestohöylän kaveriksi, jotka valmistelee, liukastaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa enne ja jälkeen operaation, mutta myös sheivaamisen aikana. Investoi ikuiseen höylään ja säästät pitkässä juoksussa rahaa, mutta ennen kaikkea luontoa!

Täältä löydät kaikki Geisha tuotteet:

https://www.sinunapteekki.fi/collections/geisha

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.