Alga Maris - luonnolliset, laadukkaat ja sertifioidut aurinkotuotteet koko perheelle

Alga Maris - luonnolliset, laadukkaat ja sertifioidut aurinkotuotteet koko perheelle

Liikettä niveliin - Piristy ja vetreydy liikunnasta! Luet nyt Alga Maris - luonnolliset, laadukkaat ja sertifioidut aurinkotuotteet koko perheelle 2 minuuttia Seuraava Miten valita hyvä kalaöljy?

Laboratoires de Biarritz Alga Maris on vuonna 2011 perustettu Ecocert-sertifioitu aurinkotuotesarja koko perheelle. Suositut Alga Maris -tuotteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, luomulaatuisten kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria® -punaleväyhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas suoja koko perheelle. Tuotteet ovat tutkitusti vesistöystävällisiä.

Laboratoires de Biarritzin kattavaan aurinkovoidevalikoimaan kuuluu SPF 30, SPF 50 ja SPF 50+ -aurinkosuojavoiteet, -sprayt ja -puikot koko perheelle. Valikoimaan kuuluu myös rauhoittava after sun -emulsio. Tuotteet sopivat koko perheelle; myös lapsille ja herkkäihoisille, sillä valikoiman SPF 50 ja 50+ -tuotteet ovat hajusteettomia.

Fysikaalinen aurinkosuoja
Fysikaaliset aurinkosuojat eli mineraalisuojat tarkoittavat aurinkovoiteita, joiden UV-filtterit ovat luonnollista alkuperää.

Laboratoires de Biarritzin Alga Maris -aurinkovoiteissa käytetään luonnollista alkuperää olevia fysikaalisia mineraalisuojia, titaanidioksidia ja sinkkioksidia, jotka suojaavat UVA- ja UVB-säteilyltä.

Mineraalisuojat antavat välittömän suojan ja ovat kemiallisesti muuttumattomia korkeassakin lämpötilassa. Fysikaalisten mineraalisuojien etuna kemialliseen aurinkosuojaan nähden on se, että ne toimivat heti kun ne on levitetty iholle (kemialliset suojat n. 20-30min levityksestä). Ne ovat hyvin siedettyjä ja ne heijastavat auringonsäteilyn pois iholta. Lisäksi fysikaaliseen suojaan perustuvat aurinkovoiteet ovat sallittuja käyttää kaikilla valtamerillä ja merillä.
 
Laboratoires de Biarritz Alga Maris -aurinkotuotteet:
 

● 100% fysikaalinen mineraalisuoja
● Biohajoavat raaka-aineet
● Vesistöystävällisyys todistettu testein
● Patentoitu antioksidanttinen aktiiviraaka-aine Alga-Gorria® suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta
● Tuotteet sopivat koko perheelle: myös lapsille ja herkkäihoisille
● Erittäin hyvin vettähylkivä koostumus:
sopii lapsille rantaleikkeihin sekä urheilijoille; ei valu hikoillessa
● Minimaalinen valkoinen jälki iholla
● SPF 50 ja SPF 50 + -aurinkovoiteet ovat hajusteettomia

 

Saatavilla myös sävyttävät aurinkovoiteet kasvoille SPF30 ja SPF50 sävyissä Ivory, Beige ja Golden. 

Tutustu Alga Maris -tuotteisiin alla olevasta linkistä: 
https://www.sinunapteekki.fi/collections/algamaris

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.