Luonnon kauneutta ihollasi – Tutustu Nurmen luonnonkosmetiikkasarjaan

Luonnon kauneutta ihollasi – Tutustu Nurmen luonnonkosmetiikkasarjaan

Hart-Sport – Suomen legendaarisin urheiluravinne Luet nyt Luonnon kauneutta ihollasi – Tutustu Nurmen luonnonkosmetiikkasarjaan 2 minuuttia Seuraava Hart-Sport Energy Candies - Vireyttä pienessä paketissa

Luonto tarjoaa meille lukemattomia aarteita, joista yksi arvokkaimmista on puhdas, luonnonmukainen kauneudenhoito. Nurme on brändi, joka vie sinut matkalle luonnon sydämeen, suoraan Viron vehreistä metsistä ja niittyjen keskeltä löytyvien yrttien äärelle. Nurmen tuotteet ovat ovat puhtaita, tehokkaita ja ennen kaikkea lempeitä sekä iholle että ympäristölle.

Nurmen tuotevalikoima on laaja, ja se tarjoaa jokaiselle jotakin – olipa kyseessä sitten kasvojen, vartalon tai hiusten hoito. Suosituimpia tuotteita ovat perinteiset, artesaanityönä valmistetut palasaippuat, jotka on rikastettu eteerisillä öljyillä ja luonnon omilla tehoaineilla, kuten Nurme Super Foaming Lemongrass Soap raikkaalla sitruunaruoholla tai Nurmen Super Foaming Lavender Soap rentouttavalla laventelilla. Kulttisuosioon noussut Nurme Tea Tree Soap on tunnettu antibakteerisista ja antiseptisistä ominaisuuksistaan, joista on apua monenlaisten iho-ongelmien hoidossa.

Erityismaininnan ansaitsevat myös Nurmen shampoot ja hoitoaineet, jotka on suunniteltu eri hiustyypeille tarjoten luonnollista hoitoa ja suojaa. Tuotteiden yrttiuutteet ja öljyt vahvistavat hiusta juuresta latvaan, jättäen hiukset silkkisen pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi. Esimerkiksi Nurme Rosmariinishampoo ja Rosmariini hoitoaine aktivoivat hiuspohjan mikroverenkiertoa stimuloiden hiusten kasvua vahvoina ja elinvoimaisina.

Miksi valita Nurme?

Valitsemalla Nurme, tuet pienyritystä, joka todella välittää ympäristöstä ja kuluttajan hyvinvoinnista. Jokainen tuote on suunniteltu ja valmistettu rakkaudella, jotta sinä voit tuntea olosi luonnollisen kauniiksi ja hyväksi. Nurme tarjoaa sinulle mahdollisuuden hoitaa ihoasi ja hiuksiasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia synteettisistä kemikaaleista tai lisäaineista.

Tutustu, ihastu ja anna Nurmen luonnonkosmetiikan tuoda ripaus luonnonrauhaa ja -kauneutta päivittäiseen elämääsi!

Tästä pääset tutustumaan Nurmen tuotteisiin > Nurme (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.