Pycnogenol tukee elimistön puolustuskykyä

Pycnogenol tukee elimistön puolustuskykyä

Tanssin ammattilainen luottaa SKINGAINIIN Luet nyt Pycnogenol tukee elimistön puolustuskykyä 2 minuuttia Seuraava Energiaa arkeen

Siitepölyallergiasta kärsii 10-20 % suomalaisista. Allergisen nuhan aiheuttajia ovat pääasiassa tuulipölytteisten kasvien siitepölyt. Kevätkesällä oireita aiheuttavat lehtipuut, keskikesällä heinäkasvit ja loppukesällä pujo. Koivun ja heinien siitepöly ovat yleisimpiä allergian aiheuttajia. Osa siitepölyallergisista saa oireita myös ruoka-aineista.

Pycnogenol tukee elimistön puolustuskykyä

Oloa voi helpottaa luonnon omalla antioksidantilla. Pycnogenol eli rannikkomännyn kuoriuute sisältää bioflavonoideja, jotka hillitsevät histamiinin purkautumista. Pycnogenol on erinomainen ravitsemuksellinen tuki siitepölyaikana.

Tuntemuksiin voi varautua suojaamalla elimistöä Pycnogenolilla hyvissä ajoin ja jo kolmen vuorokauden käytön jälkeen elimistön Pycnogenolin pitoisuus on jo ylläpitotasolla. Pikaista apua tarvitseville on tarjolla nopeasti vaikuttava suusuihke, joka helpottaa tuntemuksia nopeasti. 

Mitä on Pycnogenol?

Pycnogenol on rannikkomännyn kuoriuute, joka valmistetaan Ranskan eteläosassa viljellystä rannikkomännystä saatavasta männyn kuoresta. Se sisältää vakioidun määrän bioflavonoideja, mm. proantosyaaneja, jotka ovat tehokkaita antioksidantteja. Pycnogenol on eräs vahvimmista antioksidanteista, se on mm. monin verroin voimakkaampi kuin esimerkiksi C- ja E-vitamiini. Pycnogenol on maailman tutkituimpia ravintolisiä jo yli 50 vuoden ajan ja sen turvallisuutta on selvitetty laajoin tutkimuksin.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on hyväksynyt Pycnogenolille seuraavat terveysväittämät:

  • Ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoriuute edistää solujen suojaamista hapettumisvaurioilta.
  • Männynkuoriuute (Pycnogenol) tukee normaalia verenkiertoa

Suomalainen ravintolisien valmistukseen erikoistunut lääketehdas Hankintatukku Oy valmistaa Pycnogenolia 20 mg:n ja 40 mg:n vahvuisina tabletteina, suusuihkeena ja ihonhoitogeelinä.

Tutustu tästä Pycnogenol 40 mg tuotteeseen: Pycnogenol Strong 40 mg 60 tabl.

Tästä linkistä löydät myös muut Hankintatukun tuotteet: Hankintatukku (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.