Famo - kotimaista käsin valmistettua kosmetiikkaa

Famo - kotimaista käsin valmistettua kosmetiikkaa

Energiaa arkeen Luet nyt Famo - kotimaista käsin valmistettua kosmetiikkaa 1 minuutti Seuraava Natura Median Safran – luonnollista tukea positiiviseen mielialaan

Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Tuusulassa. Tuotteet valmistetaan käsin luontoa kunnioittaen, ripauksella huumoria ja veikeällä hymyllä maustettuna. Famon keulakuvana hymyilevät pöllöt. Pöllö kuvastaa viisautta. Kotimainen käsin valmistettu tuote on viisas valinta!

Famo valmistaa kosmetiikkaa etenkin tuoksuherkille ja pääpaino on luonnonkosmetiikassa. Hiukset ovat Famolle herkkua ja erilaiset hiuspohjan ongelmat saavat pöllön sulat suhisemaan mielenkiinnosta.

Famolta löytyy kattava valikoima erilaisia shampoopöllöjä

On kosteuttavia, hiussuomuja sulkevia, rasvoittuvalle hiuspohjalle ja hiusten tervettä kasvua tukemaan. Famo shampoopaloilla peset hiusten lisäksi myös meikit kasvoilta. Kätevää eikö totta! Et enää tarvitse eri tuotteita peseytymiseen. Uusia tulokkaita hiusmaailmassa Famolla on Keratiini ja Hopea shampoopalat. 

Famo on pujahtanut tänä vuonna myös hiusten ulkopuolelle, ihon hoitoon!

Herkulliset kasvomousset kosteuttavat ja hoitavat ihoasi. Baobab ja Caroteeni kasvomousse sisältävät runsaasti kollageenia.

Famo on siirtymässä kokonaan hiilineutraaleihin pakkauksiin tämän vuoden aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että pakkauksen koko elinkaaresta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt hyvitetään istuttamalla puita suomeen. Viimeisimmän tutkimustiedon mukaan puiden istuttaminen on paras yksittäinen tapa taistella ilmastonmuutosta vastaan. Kiitos kun tuet suomalaista pienyrittäjyyttä ja autat yhdessä Famon kanssa kasvattamalla pöllöille pesäpuita Suomeen.

Tästä linkistä pääset tutustumaan paremmin Famon tuotteisiin: Famo

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.