Ravitse ihoasi Serum 768 Organic Skin Oil - kasvoöljyllä

Ravitse ihoasi Serum 768 Organic Skin Oil - kasvoöljyllä

Apua couperosan ja rosacean hoitoon Dr. Hauschkalla Luet nyt Ravitse ihoasi Serum 768 Organic Skin Oil - kasvoöljyllä 1 minuutti Seuraava Mitä on esteettinen kinesioteippaus?

Terranovan kasvoöljy nostaa rimaa luonnonkosmetiikkamarkkinoilla. Kyseessä on luomusertifioitu, lisäaineeton, vegaaninen, korkealaatuinen ja synergistinen kasvoöljy, jonka raaka-aineissa ei ole tingitty laadusta tai puhtaudesta.

Serum 768 -kasvoöljyn teho ei perustu muutaman ainesosan suureen pitoisuuteen, vaan tuotteen synergia syntyy, kun huolellisesti valittujen, toisiaan täydentävien aktiivisten ainesosien teho ja vaikutus yhdistetään. Kun useat markkinoilla olevat seerumit sisältävät vain muutamia aktiivisia öljyjä ja uutteita, Terranova Serum 768 Organic Skin Oil sisältää 16 synergisesti yhdistettyä, luomulaatuista öljyä ja kasviuutetta, joilla saadaan maksimaalisen synergistinen vaikutus. Kyseessä on siis ravitseva skinfood-tuote!

Hemmotteleva ja kiinteyttävä kasvoöljy sisältää seuraavat luomulaatuiset ainesosat:

Manteliöljy, jojobaöljy, vehnänalkioöljy, mustaherukansiemenöljy, frankinsensiöljy, helokkiöljy, granaattiomenansiemenöljy, hampunsiemenöljy, ruusunmarjaöljy, arganöljy, macadamiaöljy, auringonkukansiemenöljy, tyrninmarjaöljy, patsuliöljy, kehäkukkauute sekä arnikkiuute.

Luonnolliseksi öljyjen suojaksi tuotteeseen on lisätty E-vitamiinia eli tokoferolia. Limoneeni on puolestaan luontaisesti eteerisissä öljyissä esiintyvä miellyttävän tuoksuinen yhdiste. Tuote ei sisällä mitään muuta turhaa tai ylimääräistä!

Käytä Serum 768 Organic Skin Oil -kasvoöljyä:

• Hehkuvan ja terveen ihon ylläpitoon
• Ikääntyvälle iholle
• Kauneusvirheille ja arville
• Kuivalle iholle
• Ihottumiin ja ihotulehduksiin
• Raskausarpiin

Hyvin imeytyvä koostumus on miellyttävä käyttää. Unisex-tuoksu tekee siitä sopivan myös miehille!

Tutustu ja ihastu tuotteeseen tästä: Terranova 768 Organic Skin Serum - Kasvoöljy 30ml (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.