Regulat auttaa Karita Tykkää jaksamaan kiireisen arjen tiimellyksessä

Regulat auttaa Karita Tykkää jaksamaan kiireisen arjen tiimellyksessä

Vitabalans Lady – Vaali sisäistä kauneuttasi Luet nyt Regulat auttaa Karita Tykkää jaksamaan kiireisen arjen tiimellyksessä 5 minuuttia Seuraava Kotimaiset Lacto Seven -maitohappobakteerit jokaiseen päivään

Regulat kuuluu olennaisena osana Karita Tykän hyvän olon aamurituaaleihin, joihin lukeutuvat myös meditaatio, liikkuminen ja pulahdus meressä. Tykän sanoin: “Regulat auttaa elämään täyttä elämää!”

Regulatin säännöllinen nauttiminen on yksi syy siihen, että syysväsymys ei pääse Karita Tykkää nujertamaan. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuvan Tykän elämään ryydittää kimara hyvän olon oivalluksia, jotka Tykän sanoin “kaunistavat hetkessä ja saavat elämän maistumaan paremmalta”

 Regulatin käytön suurimpiin hyötyihin lukeutuu energisyyden lisääntyminen, jonka suurimpana syynä on ravinnepuutosten tehokas korjaaminen. 

Moni on saanut Regulat Metabolicista apua myös makeanhimon taltuttamiseen ja kevennyskuuriensa sujuvuuteen. Yleisiä havaintoja ovat myös vastustuskyvyn koheneminen, hiusten ja kynsien vahvistuminen sekä väsymyksen kaikkoaminen. 

Kaikki edellä kuvatut vaikutukset selittyvät Regulat Metabolicin monipuolisella koostumuksella: “elämän eliksiiriksikin” tituleeratuksi entsyymijuomassa mm. magnesium, kromi, sinkki sekä D-, C- ja B-vitamiinit auttavat hyvinvointiamme kukoistamaan - ja mikä tärkeintä: kaikki ainesosat ovat triplafermentaation ansiosta erinomaisesti imeytyvässä muodossa eli kehon helposti hyödynnettävissä.

Myös Karita Tykkä on huomannut selkeästi entsyymijuoman moninaiset hyödyt olossaan:
- Muun muassa kynnet ja hiukset voivat hyvin, vastustuskyky on erinomainen ja olo on energinen, Karita listaa.

Karita Tykkä
“Se kaunistaa hetkessä ja saa elämän maistumaan paremmalta!”

Karita Tykkä korostaa hyvinvoinnin olevan kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hän korostaa perusasioista huolehtimisen tärkeyttä: riittävästi hyvälaatuista unta, liikettä, ravintorikasta ruokaa, antoisia ihmissuhteita, iloa, sopivasti itsensä haastamista ja uuden oppimista, meditaatiota tai vaikka metsäretkiä mielen rauhoittamiseksi sekä rakkautta itseään ja muita kohtaan.

Läsnäolo ja kiitollisuus ovat Tykälle sydämenasioita:

- Mielestäni elämä menee ohitse, suorittaessamme sitä ilman läsnäoloa. Siispä päivän eri hetkissä on hyvä olla läsnä ja aistia elämää kaikilla aisteilla ja huomata kaikki hyvä, mitä on, Tykkä opastaa.

Hän kannustaa tekemään Regulatin ottamisesta hyvän mielen aamurituaalin: kun monipuolisesti hyvää tekevän “aamutömpsynsä” nauttii itseään arvostaen, kiitollisuutta tuntien ja aidosti läsnä ollen, saa pieni hetki aikaan suuria vaikutuksia.

- Anna itsellesi päivittäin tehoshotti ravinteita, jotka tukevat vastustuskykyäsi, lisäävät energisyyttä ja auttavat elämään täyttä elämää. Huomaa hyvä ympärilläsi, tunne kiitollisuutta ja nosta hymy kasvoillesi – se kaunistaa hetkessä ja saa elämän maistumaan paremmalta, Tykkä innostaa.

Entsyymivalmisteiden ykköseksi tituleerattu Regulat auttaa tehokkaasti korjaamaan ravinnepuutokset, jolloin energisyys lisääntyy ja jaksaminen paranee. Testaa ja totea teho omassa olossasi!

 


Regulatin terveyshyödyt

RegulatPro Metabolic on paljon muutakin kuin erinomainen entsyymivalmiste ja triplafermentaation kirkkaana kimmeltävä jalokivi! Kyseessä on todella monipuolinen vitamiini- ja kivennäisainevalmiste, jonka nauttimisesta on runsaasti hyötyä hyvinvoinnille. Nyt tutustutaan RegulatPro Metabolicin sisältämien ravinteiden terveyshyötyihin ainesosa kerrallaan:

RegulatPro Metabolic sisältää entsyymien lisäksi magnesiumia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä sekä hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Lisäksi magnesium petraa normaaleja psykologisia toimintoja, tukee hampaiden ja luuston pysymistä normaalina sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

RegulatPro Metabolic sisältää myös sinkkiä, joka edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaalina. Sinkki petraa myös immuunijärjestelmämme toimintaa ja luustomme hyvinvointia. Sinkki edistää myös normaalia hiilihydraatti- ja happo-emäsaineenvaihduntaa, normaalia kognitiivista toimintaa, DNA- ja proteiinisynteesiä ja A-vitamiinin aineenvaihduntaa. Lisäksi sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina sekä näön pysymystä normaalina.

RegulatPro Metabolicissa vaikuttava kromi puolestaan edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Metabolicin sisältämä mangaani edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, luuston pysymistä normaalina, sidekudoksen normaalia muodostumista ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

RegulatPro Metabolicissa vaikuttava D-vitamiini on hyväksi luustolle, lihaksille ja hampaille. Se osallistuu myös solujen jakautumis- prosessiin ja on tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. D-vitamiini edistää lisäksi normaalia kalsiumtasoa veressä sekä kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä kehossa.

Regulat Metabolicin C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tämän lisäksi raudan imeytymistä avittava C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista luuston, rustojen, ihon, hampaiden toimintaa varten sekä normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston toimintaa. Regulat Metabolicin ainesosana komeileva B1-vitamiini eli tiamiini edistää hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, sydämen toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa.

Regulat Metabolicin sisältämä B2-vitamiini eli riboflaviini edistää energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa sekä punaisten verisolujen että limakalvojen pysymistä normaaleina. B2-vitamiini edistää ihon ja näön pysymistä normaalina sekä raudan normaalia aineenvaihduntaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Regulat Metabolicin sisältämä B3-vitamiini eli niasiini edistää psykologisia toimintoja, energia-aineenvaihduntaa sekä niin ihon kuin limakalvojenkin pysymistä normaaleina. B3-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tämä tärkeä vitamiini tukee myös hermostomme toimintaa.

Regulat Metabolicin B6-vitamiini eli pyridoksiini edistää hormonitoiminnan säätelyä, immuunijärjestelmän toimintaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, energia-aineenvaihduntaa ja kysteiinin synteesiä. B6-vitamiini edistää myös veren punasolujen muodostumista ja proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Lisäksi B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukee psykologisia toimintoja ja hermoston toimintaa.

Regulat Metabolicissa mukana oleva B12-vitamiini eli kobalamiini edistää hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, energia-aineenvaihduntaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, veren punasolujen muodostumista ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuiki tärkeä B12-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Yksi pakkauksen mukana tuleva mittalasillinen Regulat Metabolicia (= 20 ml:n päiväannos) sisältää:

C-vitamiini 12 mg (15 %*), D-vitamiini 5 µg (100 %*), B1-vitamiini 0,22 mg (20 %*), B2-vitamiini 0,42 mg (30 %*), B3-vitamiini 4,8 mg (30 %*), B5-vitamiini 1,8 mg (30 %*), B6-vitamiini 0,42 mg (30 %*), foolihappo 24 µg (12 %*), B12-vitamiini 0,75 µg (30 %*), magnesium 56 mg (15 %*), sinkki 10 mg (100 %*), mangaani 2,0 mg (100 %*), kromi 25 µg (62,5 %*).

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Tästä linkistä pääset tutustumaan tarkemmin Regulat Pro- tuotteisiin: 

https://www.sinunapteekki.fi/collections/regulat

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.