Kotimaiset Lacto Seven -maitohappobakteerit jokaiseen päivään

Kotimaiset Lacto Seven -maitohappobakteerit jokaiseen päivään

Regulat auttaa Karita Tykkää jaksamaan kiireisen arjen tiimellyksessä Luet nyt Kotimaiset Lacto Seven -maitohappobakteerit jokaiseen päivään 2 minuuttia Seuraava Laktoferriini ja raudan imeytyminen

Lacto Seven maitohappobakteereissa on ainutlaatuinen koostumus!

Maitohappobakteerit elävät ja vaikuttavat eri kohdissa suolistoa, ja ne eroavat ominaisuuksiltaan monin tavoin. LACTO SEVEN sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua, suojattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa, ja ne ovat lähtöisin kolmesta eri bakteerisuvusta. LACTO SEVENin Lactobacillus acidophilus-, Lactobacillus casei-, Lactobacillus plantarum-, Lactobacillus reuteri-, Lactobacillus rhamnosus-, Bifidobacterium longum- ja Streptococcus thermophilus -kannat vaikuttavat pääosin paksusuolessa, mutta osa kannoista viihtyy myös eri osissa ohutsuolta.

LACTO SEVEN -maitohappobakteereilla on Bio-Support™-suojaus, joka ympäröi bakteerit proteiini-hiilihydraattiseoksella. Suojauksen ansiosta bakteerit kestävät mahan happamuutta. Suojaus säilyttää ne elävinä ja toimintakykyisinä suolistoon saakka. Suolessa bakteerit kiinnittyvät suolen seinämään ja lisääntyvät.

LACTO SEVEN Original sisältää lisäksi inuliini-kuitua, jolla on tärkeä rooli toimia erityisesti bifidobakteerien ja laktobasillien ravintona. Inuliini nopeuttaa uusien hyvien bakteerien asettumista suoleen. LACTO SEVEN Kids ja
LACTO SEVEN Chew ei sisällä inuliinia. Kaikissa LACTO SEVEN -tuotteissa on maitohappobakteerien lisäksi myös D-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä.

LACTO SEVEN sopii kaikenikäisille. Tuotteita voidaan käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti. Tuotteet sopivat käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana.

Kotimaiset Lacto Seven maitohappobakteerit jokaiseen päivään!

Kaikki Lacto Seven -sarjan tuotteet sisältävät seitsemää erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa. Tableteissa on mukana myös D-vitamiini, joka auttaa ylläpitämään vastustuskykyä.

  • Lacto Seven Original -nieltävä tabletti jokaiseen päivään
  • Lacto Seven Chew - purutabletti, joka maistuu koko perheelle
  • Lacto Seven Kids -yli 1-vuotiaille lapsille päivittäiseen käyttöön

Tästä linkistä pääset tutustumaan kaikkiin Vitabalansin tuotteisiin: 
https://www.sinunapteekki.fi/collections/vitabalans

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.