Rosmariini - Hiustenhoidon uusi trendiaine!

Rosmariini - Hiustenhoidon uusi trendiaine!

Rosmariinista on moneksi! Keittiön mausteen lisäksi se on trendannut nyt myös hiustenhoidossa. 

Rosmariini voi auttaa ylläpitämään ja parantamaan hiusten terveyttä ja kauneutta monella tapaa mm. verenkiertoa stimuloivien ominaisuuksien ja antioksidanttien avulla. Rosmariini voi vähentää hiustenlähtöä, sekä lisätä hiusten kiiltoa ja vahvuutta. 

Miten rosmariini vaikuttaa hiusten terveyteen ja hyvinvointiin?

  • Verenkierron stimulointi: Rosmariini stimuloi verenkiertoa, myös päänahassa. Suihkuttamalla rosmariiniöljyä erityisesti päänahkaan voit aktivoida verenkiertoa ja samalla tukea hiusten kasvua.
  • Hiustenlähdön vähentäminen: Hiustenlähtö on yleinen ongelma, joka voi johtua monista tekijöistä, kuten hormonaalisista muutoksista, stressistä ja perinnöllisistä syistä. Rosmariinista voi olla apua tähän ongelmaan. 
  • Antioksidanttiset ominaisuudet: Rosmariini sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta vauriolta. Vapaat radikaalit voivat vahingoittaa hiusten rakennetta ja terveyttä, mikä voi johtaa heikentyneisiin ja hauraampiin hiuksiin. Antioksidantit auttavat torjumaan näitä vaurioita ja ylläpitämään hiusten vahvuutta ja kiiltoa.
  • Hiuspohjan tulehduksen vähentäminen: Tulehdus hiuspohjassa voi johtaa ärsytykseen, hilseilyyn ja heikentyneeseen hiusten kasvuun. Rosmariinilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa lievittämään hiuspohjan tulehdusta ja edistämään terveellistä ympäristöä hiusten kasvulle.
  • Hiusten kiilto ja vahvuus: Säännöllinen rosmariiniöljyn käyttö antaa hiuksille lisää kiiltoa ja vahvuutta. Öljy auttaa vahvistamaan hiusten rakennetta ja ehkäisemään haurautta, mikä tekee hiuksista terveemmät ja elinvoimaisemmat.

Kokeile Puhdas+ rosmariini hiusvettä!

Puhdas+ Rosmariini hiusvesi sisältää rosmariinin lisäksi Aloe Veraa, joka myös vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia. Suihketta on helppo käyttää - suihkauta hiuksiin ja hiuspohjaan.

Suihke on 100 % vegaaninen ja valmistettu Suomessa.

Tutustu tuotteeseen tästä: Puhdas+ Revitalizing Rosemary Hair Water - Rosmariini hiusvesi 100ml (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.