Ravitse ihoasi Terranovan Vollagen Complexilla ja 768 Organic Skin Serum - Kasvoöljyllä!

Ravitse ihoasi Terranovan Vollagen Complexilla ja 768 Organic Skin Serum - Kasvoöljyllä!

5 syytä syödä D-vitamiinia Luet nyt Ravitse ihoasi Terranovan Vollagen Complexilla ja 768 Organic Skin Serum - Kasvoöljyllä! 3 minuuttia Seuraava Muista kollageeni erityisesti kesän jälkeen

Vollagen® Complex

Kollageeni on elimistön runsain proteiini, jota esiintyy useissa kudoksissa, kuten ihossa, luissa, jänteissä, nivelsiteissä, rustoissa ja verisuonissa. Kollageenia saadaan perinteisesti eläinperäisistä lähteistä, kuten naudasta tai kalasta, joissa sitä esiintyy luontaisesti. Vaikka kasvimaailmassa ei ole olemassa suoraa kollageenin lähdettä, Terranova on kehittänyt kasviperäistä tuotetta kaipaaville vegaanisen vaihtoehdon. Uusi Terranova Vollagen® Complex on ainutlaatuinen ja innovatiivinen aminohappoyhdistelmä, joka on suunniteltu tukemaan kollageenin luontaista tuotantoa ja ylläpitoa, ihon eheyttä, ikääntymistä, ihon kosteutta, nivelten terveyttä ja paljon muuta – täysin kasviperäisesti.

Kaikkien aminohappojen oikea tasapaino ja saatavuus on ratkaisevan tärkeää kollageenin muodostumiselle ja ylläpitämiselle elimistössä. Terranovan kasviperäinen Vollagen® Complex sisältääkin kaikki 18 samaa aminohappoa, kuin ihmisen elimistön kollageeni ja täysin samassa suhteessa. Aminohappokompleksi on tuotettu patentoidulla käymis- ja mikrokapselointiprosessilla, jonka tuloksena saadaan parempi imeytyminen kuin yhdistelemällä yksittäisiä aminohappoja. Tuotteen aminohapot toimivat rakennuspalikoina keholle, joka valmistaa niistä yksilöllisten tarpeiden mukaisesti kollageenia eri kudoksissa. Mukana on myös kollageenin rakentumiselle tärkeitä, C-vitamiinipitoisia kasviraaka-aineita, kuten ruusunmarjaa ja aroniaa.

Kasviperäisen kollageenia tukevan Vollagen®-valmisteen käytön etuja:

 • Sopii vegaaneille
 • Soveltuu äyriäis- ja kala-allergikoille
 • Vältetään eläinperäisen kollageenin sisältämien allergeenien, raskasmetallien ja toksiinien mahdollinen saanti.
 • Eettisesti ja kestävästi tuotettu geenimanipuloimattomasta maissista.
 • Aminohapot ovat valmiiksi eristetyssä muodossa ja siksi helposti imeytyviä
 • Fermentoidut aminohapot imeyytyvät tehokkaasti

 Tästä pääset tutustumaan tuotteeseen: Terranova Vollagen Complex - Aminohappo-kasvivalmiste 50 kaps. (sinunapteekki.fi)

Terranova 768 Organic Skin Serum - Kasvoöljy 30 ml

Terranovan kasvoöljy nostaa rimaa luonnonkosmetiikkamarkkinoilla. Kyseessä on luomusertifioitu, lisäaineeton, vegaaninen, korkealaatuinen ja synergistinen kasvoöljy, jonka raaka-aineissa ei ole tingitty laadusta tai puhtaudesta!

Serum 768 -kasvoöljyn teho ei perustu muutaman ainesosan suureen pitoisuuteen, vaan tuotteen synergia syntyy, kun huolellisesti valittujen, toisiaan täydentävien aktiivisten ainesosien teho ja vaikutus yhdistetään. Kun useat markkinoilla olevat seerumit sisältävät vain muutamia aktiivisia öljyjä ja uutteita, Terranova Serum 768 Organic Skin Oil sisältää 16 synergisesti yhdistettyä, luomulaatuista öljyä ja kasviuutetta, joilla saadaan maksimaalisen synergistinen vaikutus. Kyseessä on siis ravitseva skinfood-tuote!

Hemmotteleva ja kiinteyttävä kasvoöljy sisältää seuraavat luomulaatuiset ainesosat:

Manteliöljy, jojobaöljy, vehnänalkioöljy, mustaherukansiemenöljy, frankinsensiöljy, helokkiöljy, granaattiomenansiemenöljy, hampunsiemenöljy, ruusunmarjaöljy, arganöljy, macadamiaöljy, auringonkukansiemenöljy, tyrninmarjaöljy, patsuliöljy, kehäkukkauute sekä arnikkiuute.

Luonnolliseksi öljyjen suojaksi tuotteeseen on lisätty E-vitamiinia eli tokoferolia. Limoneeni on puolestaan luontaisesti eteerisissä öljyissä esiintyvä miellyttävän tuoksuinen yhdiste. Tuote ei sisällä mitään muuta turhaa tai ylimääräistä!

Käytä Serum 768 Organic Skin Oil -kasvoöljyä:

 • Hehkuvan ja terveen ihon ylläpitoon
 • Ikääntyvälle iholle
 • Kauneusvirheille ja arville
 • Kuivalle iholle
 • Ihottumiin ja ihotulehduksiin
 • Raskausarpiin

Hyvin imeytyvä koostumus on miellyttävä käyttää. Unisex-tuoksu tekee siitä sopivan myös miehille!

Tutustu lisää tuotteeseen tästä: Terranova 768 Organic Skin Serum - Kasvoöljy 30ml

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.